zodii carora le pasa prea mult de ceilalti voluntari

6 zodii cărora le pasă prea mult de ceilalți

Aceste zodii sunt cele cărora le pasă prea mult de ceilalți și întotdeauna sunt primele care sar în ajutor!
Unul dintre cele mai dezinteresate lucruri pe care le poți face este voluntariatul. Atunci când îți oferi timpul și energia ta altora, poți schimba într-adevăr lumea. Există multe forme prin care poți face acest act, să lucrezi pentru o organizație, să servești hrană oamenilor fără adăpost, să ai grijă de animalele abandonate sau să aduci zâmbete pe buzele bătrânilor din azile.

Care sunt zodiile cărora chiar le pasă de ceilalți?


Vărsător

Voluntariatul este foarte important pentru acest nativ. El este foarte implicat în cauze nobile. Dacă un Vărsător se oferă să te ajute într-un fel, poți fi sigur că o va face cel mai probabil mai devreme și cu o grămadă de idei despre cum să faci lucrurile mai bine.
Va face voluntariat cu organizații deja consacrate, dar și pe cont propriu atunci când simte că e nevoie de el. Vărsătorul nu se limitează la a fi lider, el poate fi, de asemenea, un coechipier de excepție.

Fecioara

Dorința de a ajuta este doar una dintre numeroasele calități ale Fecioarei. Când adaugi asta la abilitatea de rezolvare a problemelor, inteligenței și nevoii sale de a repera orice este stricat, este clar că e un voluntar foarte valoros. Fecioarei îi place să facă voluntariat deoarece consideră că este detoria ei de a ajuta oamenii. Dar, voluntariatul său nu se limitează doar la oameni, ci și la mediu și animale.

Gemeni

Datorită abilităților sociale, entuziasmului și inteligenței lor, Gemenii sunt voluntari incredibili.

Faptul că le place să ajute aduce schimbări pozitive întregii lumi. Deoarece Gemenii sunt atât de buni în comunicare, ei sunt vocea care se face auzită indiferent de context.

Berbec

Berbecul este plin de energie, e fantastic la multi-tasking și e foarte grijuliu. El privește actele de voluntariat nu numai ca pe ceva ce toată lumea ar trebui să facă, ci și ca pe o bucurie. E minunat în inițierea schimbării. Berbecul este extrem de grijuliu, are o atitudine pozitivă și este adesea întâlnit în calitate de voluntar la liniile telefonice pentru sinucideri sau lucrând pentru comunitate.
El îmbină întotdeauna utilul cu plăcutul.

Pești

Peștii sunt foarte sufletiști încât vor să ajute pe toată lumea, dar în special pe aceia care nu au capacitatea de a se ajuta singuri. Îi poți găsi adesea la spitale de nou-născuți sau la centre de tratament pentru diverse dependențe. Întrucât sunt firi artistice, a face terapie prin artă cu copiii este un al tip de voluntariat în care se implică. Să ai un prieten din această zodie este cea mai mare binecuvântare, pentru că va fi acolo pentru tine trup și suflet.


Leu

Leul este hotărât, curajos și ambițios, chiar și atunci când alții renunță în jurul lui. Tipul ideal de voluntariat pentru el este intervenția în criză, acțiunile de salvare și combaterea focului.

Îi place să fie liderul unei organizații. Deoarece are o înclinație teatrală, Leul ar putea oferi divertisment pentru o strângere de fonduri, spre exemplu. Nu numai că face o treabă excelentă, dar îi determină și pe alții să îi urmeze exemplul.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod