Lindsay Lohan, acuzată că a furat brățara lui Elizabeth Taylor

Acuzată și chiar judecată în trecut pentru furtul unui colier, Lindsay Lohan este din nou amestecată într-un scandal asemănător. De data asta, se spune că vedeta ar fi furat o brățară care i-a aparținut lui Elizabeth Taylor, iar bijuteria ar fi dispărut în timpul filmărilor la producția despre viața marii actrițe.

Vrând-nevrând, Lindsay Lohan rămâne ținta preferată a presei de scandal americane. Apreciată de critici pentru modul în care a întruchipat-o pe Liz Taylor în biopicul "Liz & Dick", ea este acuzată că ar fi furat brățara celebrei actrițe, piesa aparținând acum asistentei care a avut grijă de Liz la bătrânețe, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

"Elizabeth i-a dat asistentei o brățară scumpă, care era foarte prețioasă pentru ea și pe care femeia a îndrăgit-o imediat", a declarat o sursă pentru site-ul Radar Online. "Lindsay a fost atrasă de brățară din primul minut în care a văzut-o și a spus în gura mare cât de mult o admiră. La scurt timp după aceea, brățara a dispărut din casa asistentei... în aceeași zi în care Lindsay a vizitat-o", a adăugat persoana citată.

"Asistenta i-a acordat prezumția de nevinovăție lui Lindsay, gândidu-se că aceasta a uitat s-o dea jos după ce a încercat-o. Ipoteza a picat însă imediat, când a sunat-o pe Lindsay iar aceasta s-a jurat că nu a luat brățara, negând categoric că s-ar afla în posesia ei", a povestit sursa respectivă. "Asistenta știa că era o minciună pe față, întrucât brățara a dispărut după ce Lindsay a fost în casa ei, doar ea ar fi putut s-o ia", a mai spus persoana citată de Radar Online.



Potrivit site-ului amintit, vedeta nu a înapoiat bijuteria timp de o săptămână, până când asistenta a început să o amenințe că o va reclama la Poliție. Brățara i-a fost adusă femeii de un angajat al actriței. Sursa citată susține că Lindsay i-a trimis și un SMS obraznic asistentei: "Elizabeth ar fi foarte supărată pentru comportamentul tău."



Înainte de acest incident, Lindsay a vorbit frumos despre asistentă în timpul unei apariții la emisiunea lui Jay Leno, după ce aceasta i-a dăruit una dintre blănurile lui Elizabeth Taylor. "Avocatul meu o cunoștea pe asistenta care a avut grijă de ea timp de șapte-opt ani, așa că am devenit prietene, iar ea era prezentă la filmări aproape în fiecare zi și chiar mi-a dăruit una dintre blănurile lui Elizabeth, ceea ce a fost foarte drăguț din partea ei", a spus Lindsay.



Nu este pentru prima dată când starul în vârstă de 26 de ani se confruntă cu acuzația de furt. În februarie 2011, pe când se afla în regim de eliberare condiţionată, Lindsay a fost acuzată oficial de furtul unui colier în valoare de 2.500 de dolari dintr-un magazin din Los Angeles.
Vedeta a riscat atunci o pedeapsă de trei ani de închisoare și s-a declarat nevinovată. Judecătorul a fixat cauţiunea la suma de 40.000 de dolari şi a avertizat-o, spunându-i că va fi încarcerată dacă va încălca încă o dată termenii regimului de eliberare condiţionată.



În vara anului trecut, Lindsay Lohan a fost din nou acuzată că ar fi furat bijuterii în valoare de 100.000 de dolari dintr-un magazin de lux, dar cazul nu a ajuns în justiție, scrie Daily Mail.

Potrivit presei americane, vedeta datora fiscului suma de 233.904 dolari, reprezentând taxe şi impozite neachitate aferente anilor 2009 şi 2010. În schimb, onorariile ei primite în 2012 urmau să depăşească până la sfârşitul anului trecut suma de două milioane de dolari, notează agenția Mediafax.


În vârstă de 26 de ani, Lindsay Lohan a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood, cariera ei atingând un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls".



Actriţa, care s-a confruntat în trecut cu probleme privind consumul de alcool şi de droguri, a încheiat anul trecut filmările pentru "Liz & Dick", filmul de televiziune despre Elizabeth Taylor şi Richard Burton.

Producția marchează şi revenirea în actualitate a tinerei actriţe americane, după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia în ultimii ani, care au obligat-o să petreacă multe luni în închisoare şi în centre de reabilitare, notează Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod