Kim Basinger are o fată de milioane: Ireland Baldwin, în 30 de imagini spectaculoase

Ireland are ce arăta: Modelul obişnuieşte să posteze imagini îndrăzneţe pe contul său de Instagram


Ireland a trecut cu bine peste o perioadă dificilă din viaţa ei. În 2015, fiica actorilor Alec Baldwin şi Kim Basinger s-a internat într-o clinică de dezintoxicare din California. Ea a spus atunci că a luat această decizie pentru a-şi rezolva "anumite traume emoţionale".

Potrivit site-ului contactmusic.com, citat de Mediafax, modelul s-a internat la SOBA Recovery Center din Malibu, o clinică specializată în tratarea dependenţei de droguri şi alcool. Mai multe publicaţii americane au scris că Ireland Baldwin s-a internat cu scopul de a primi tratament contra "petrecerilor excesive".

"Petrecere intensivă. Ha! Ha! Se pare că sunt la dezintoxicare pentru am participat la petreceri intensive. Aşadar, voi fi discretă pentru o vreme şi poate voi primi puţin iaurt îngheţat"
, a scris ea pe Twitter. În ciuda acestui mesaj ironic, Ireland Baldwin a confirmat faptul că a început un program de dezintoxicare de două săptămâni în acea clinică, notează Mediafax.

"M-am internat la SOBA pentru două săptămâni, cu scopul de a evada pentru o vreme. Nu prea sunt o petrecăreaţă, dar sunt aici pentru a rezolva anumite traume emoţionale şi pentru a primi terapia intensivă de care am nevoie pentru a-mi reveni", a adăugat ea.

Kim Basinger şi Alec Baldwin s-au despărţit în anul 2000 şi au finalizat divorţul doi ani mai târziu. Baldwin s-a căsătorit în iunie 2012 cu Hilaria, cu care are trei copii.

Considerată una dintre cele mai frumoase actriţe din lume în anii '80 - '90, Kim Basinger a fost una dintre fetele Bond, în "Niciodată să nu spui niciodată" (1983), unde l-a avut ca partener pe Sean Connery. Cele mai importante roluri din cariera artistei au fost cele din "9 săptămâni şi jumătate", "Batman" şi "L.A. Confidential", pentru care a primit premiile Oscar şi Globul de Aur.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod