Kate Hudson l-a făcut să plângă pe tatăl său vitreg, actorul Kurt Russell: „Cel mai sincer, devotat și minunat tată!”

Kate Hudson a postat pe Instagram un mesaj emoționant pentru Kurt Russell, cel care este partenerul de viață al mamei sale, actrița Goldie Hawn, de aproape 40 de ani.

Actrița în vârstă de 43 de ani, care este fiica lui Goldie dintr-o altă relație, a postat o imagine din copilărie în care stă cu capul pe pieptul lui Russell, în vârstă de 71 de ani. Vedeta a publicat imaginea de Ziua Tatălui, care este sărbătorită în a treia duminică din luna iunie în Statele Unite.

Citește și: Richard Gere, familist convins la 72 de ani. Actorul și-a găsit fericirea alături de soția lui cu 33 de ani mai tânără


„Cel mai amuzant, aventuros, pasionat, hotărât, sincer, devotat și minunat tată! Și cu cel mai frumos păr din tot Los Angeles-ul! Cât de norocoși suntem! Te iubesc tata! La mulți ani de Ziua Tatălui”, a scris Kate Hudson pe Instagram.


Într-un răspuns la postarea fiicei sale, Goldie Hawn a postat un comentariu din partea lui Kurt, care nu are un cont oficial pe rețeaua de socializare.

„Draga mea, imaginea asta face cât o mie de cuvinte... I-am arătat-o lui tata.
Iată mesajul lui: 'Mama mi-a arătat fotografia, acest cadou perfect de Ziua Tatălui. Nu am mai văzut-o până acum. Wow... e minunată. Multe lacrimi. E destul de greu să o văd pentru că toate aceste lacrimi și-au făcut loc în ochii mei... Îți mulțumesc că mă faci cel mai norocos tată din lume, draga mea. Te iubesc. Tata'”, i-a transmis Russell fiicei sale vitrege.


La rândul său, Goldie Hawn a postat pe Instagram o imagine în care îl îmbrățișează pe Russell, împreună cu mesajul „Cum pot exprima în cuvinte recunoștința și iubirea pe care o simt pentru cel mai grozav tată, care ne-a oferit atât de mult în viața asta?”.

Goldie este mama actriței Kate Hudson și a actorului Oliver Hudson, în vârstă de 45 de ani, din relația cu muzicianul Bill Hudson.
Ea mai are un fiu, pe nume Wyatt Russell, în vârstă de 35 de ani, împreună cu Kurt Russell, care îi este partener de viață de aproape 40 de ani, deși nu s-au căsătorit niciodată.


La rândul său, Kurt are un fiu în vârstă de 42 de ani din relația cu actrița Season Hubley.

Într-un interviu acordat anul trecut pentru Today, Kate a vorbit despre relația distantă cu tatăl său, Bill Hudson. 

„Înstrăinarea este din păcate foarte comună. Cred că este important pentru oameni să vorbească despre asta. Dacă nu se pot reconecta sau dacă este prea dificil, este în regulă, nu-i așa? Este o problemă veche de 41 de ani. Am o familie minunată. Am o mamă minunată”, a spus ea despre relația dificilă cu tatăl său biologic.

„Am un tată vitreg care i-a ținut locul și care a jucat un rol uriaș în a ne arăta ce înseamnă să ai o figură paternă în viața ta, pe care te poți baza.
Dar acest lucru nu ia din povara faptului că nu ne-am cunoscut tatăl”, a declarat Kate.


Actrița din „The Truth Be Told” i-a urat La mulți ani de Ziua Tatălui și partenerului său, Danny Fujikawa, incluzând un montaj GIF cu el și fiica lor, Rani, în vârstă de trei ani.

Hudson - care mai are un fiu, Ryder, de 18 ani, cu fostul soț, Chris Robinson, și Bingham, de 10 ani, cu fostul logodnic Matt Bellamy - a scris în postare: „La mulți ani de Ziua Tatălui unui tată minunat. Te iubit foarte mult!”

Foto: Hepta; Instagram/Kate Hudson
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
20 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod