Jessica Alba și-a scos la vânzare vila din Beverly Hills: Prețul pe care îl cere vedeta

Actrița în vârstă de 37 de ani urmărește să scoată un profit frumos din vânzarea casei pe care a cumpărat-o cu patru milioane de dolari.

Jessica Alba a scos la vânzare proprietatea pe care a cumpărat-o cu zece ani în urmă în Beverly Hills. Alba și soțul ei, Cash Warren, locuiesc acum cu cei trei copii în altă casă, situată în apropiere, iar cei doi consideră că a venit momentul să vândă locuința pe care au achiziționat-o în urmă cu un deceniu.

Cu o suprafață de 493 de metri pătrați, vila în stil spaniol are o curte de 2.000 de metri pătrați și cuprinde trei dormitoare și cinci băi, precum și un apartament separat cu lounge și bucătărie deasupra garajului de patru mașini.

Construcția principală are o intrare cu trepte rotunde din marmură neagră și un hol cu podea din gresie din care se ajunge în livingul încăpător.

Cu o podea din lemn, pereții albi și tavanul de aceeași culoare, această încăpere asigură o atmosferă aerisită și primitoare, favorizată de ferestrele mari și de ușile în stil franțuzesc care permit pătrunderea luminii naturale.

O altă încăpere interesantă este micul birou încadrat de biblioteci albe și înalte din podea până în tavan.

Bucătăria are podea din lemn de culoare închisă care contrastează cu pereții și dulapurile de culoare albă. În mijloc se află o insulă centrală și un bar pentru micul dejun, iar aparatele electrocasnice sunt cromate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod