Jessica Alba și-a scos la vânzare vila din Beverly Hills: Prețul pe care îl cere vedeta

Biroul încadrat de două biblioteci albe și înalte este una dintre atracțiile casei

 

Zona de servire a mesei se află la ieșirea spre curtea interioară, cu o bucătărie exterioară și un cuptor de pizza.

La etaj se află dormitorul principal, cu o zonă de relaxare și șemineu. Camera are uși în stil franțuzesc care se deschid spre balcon.

Prețul pe care actrița îl cere pentru această reședință este de 6,195 milioane de dolari, cu două milioane mai mare decât cel pe care ea l-a achitat, scrie Variety.

Jessica Alba a devenit mamă pentru a treia oară după ce în ianuarie 2018 a născut primul ei băiețel, al cărui nume este Hayes Alba Warren.

Vedeta și soţul ei, producătorul de film Cash Warren, sunt căsătoriţi de nouă ani și mai au două fiice: Haven Garner, în vârstă de 6 ani, şi Honor Marie, în vârstă de 9 ani.

Născută pe 28 aprilie 1981, Jessica Marie Alba, este o actriţă, model şi femeie de afaceri americană. A devenit cunoscută la vârsta de 19 ani după ce a jucat rolul principal în serialul SF "Dark Angel", produs de cineastul James Cameron, care i-a adus numeroase trofee internaţionale, inclusiv Teen Choice Award şi Saturn Award, alături de o nominalizare la Globul de Aur.
Jessica Alba a realizat apoi o tranziţie cu succes la marele ecran şi s-a remarcat în pelicule cu mare succes de public, precum "Honey", "Sin City", filmele din franciza "Fantasic Four" şi "Good Luck Chuck".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod