Jennifer Aniston nu trebuie să vadă asta: Justin Theroux, acaparat de o tânără misterioasă

Justin şi tânăra necunoscută s-au relaxat la o cafenea


Potrivit TMZ, Jennifer a fost văzută ultima oară în apartamentul din New York al fostului soţ în luna octombrie, iar o sursă a spus pentru tabloidul online că actriţa a încetat să mai vină periodic acolo încă din august anul trecut.

Presa a mai scris că mariajul celor doi actori s-a încheiat pentru că ea a refuzat să stea în casa din West Village, preferând proprietatea sa luxoasă din Bel Air. Cei doi au stat mult timp separaţi până la anunţarea divorţului, Justin locuind în New York, iar Jennifer preferând să rămână la Los Angeles.

Chiar şi când au fost împreună, stilul de viaţă diferit al fiecăruia i-a adus pe poziţii distante şi a contribuit la divorţ, scrie People.

"În timpul relaţiei cu Jen, viaţa lui Justin în New York a fost diferită de cea din Los Angeles. În New York, el se purta mai mult ca un tip singur. Ieşea cu prietenii săi singuri şi ţinea rar legătura cu Jen, n-o căuta cu zilele", a spus o sursă pentru revista citată.

Justin Theroux şi Jennifer Aniston s-au căsătorit în august 2015, după patru ani de relaţie.
Aceasta a fost prima căsătorie pentru Theroux şi cea de-a doua pentru Aniston.

Actriţa în vârstă de 49 de ani a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presă a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder", în vârstă de 46 de ani, în anul 2008.
Cei doi actori s-au logodit în anul 2012.

Înainte de Aniston, Theroux a mai avut o relaţie de 14 ani cu stilista Heidi Bivens.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod