„James Bond“ va fi tătic: Rachel Weisz, însărcinată la 48 de ani

Actriţa şi soţul ei, Daniel Craig, au confirmat că aşteaptă primul lor copil împreună.
Rachel Weisz a anunţat că aşteaptă primul său copil cu starul seriei "James Bond", Daniel Craig, declarând că e încântată că aşteaptă "un omuleţ". "Daniel şi eu suntem foarte fericiţi. Vom avea un omuleţ. Abia aşteptăm să-l întâlnim sau să o întâlnim. Totul e un mister atât de mare", a spus actriţa pentru New York Times, explicând că deocamdată nu cunoaşte dacă va avea un băieţel sau o fetiţă.

Actriţa născută la Londra mai are un băiat în vârstă de 11 ani cu regizorul Darren Aronofsky, cu care a avut o relaţie între 2001 şi 2010.
Rachel l-a cunoscut pe Daniel Craig în decembrie 2010, iar cei doi s-au căsătorit în iunie 2011.
La rândul său, interpretul personajului James Bond are o fiică în vârstă de 25 de ani, Ella, din mariajul cu actriţa Fiona Loudon.

Rachel Weisz şi Daniel Craig au fost văzuţi ultima oară la gala Night Of Opportunity Gala din New York, pe 9 aprilie, dar actriţa şi-a mascat sarcina cu o rochie roşie largă, relatează Daily Mail.
 
Actriţa a mărturisit în trecut că nu a avut niciodată dorinţa de a se căsători înainte de a-l cunoaşte pe Daniel şi că şi-a găsit fericirea abia când a atins un nivel mai mare de maturizare.

Rachel Weisz a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Prietenie absolută/ The Constant Gardener" (2005) şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în filmele "Din Raiul Meu/ The Lovely Bones", de Peter Jackson, şi "Agora", de Alejandro Amenabar.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod