Gladiatorul s-a îngrășat: Russell Crowe este de nerecunoscut

Actorul în vârstă de 54 de ani s-a schimbat enorm pentru un nou rol


Actorul a obţinut suma de 3,7 milioane de dolari australieni (2,8 milioane de dolari americani) în urma "licitaţiei de divorţ" pe care a organizat-o în primăvară, în Sydney, Australia. Crowe a vândut aproape 200 de costume de film, recuzită din cele mai populare filme, inclusiv "Gladiator", "Master and Commander", "LA Confidential" şi "The Insider". Licitaţia a avut loc în ziua în care actorul şi-ar fi aniversat 15 ani de căsnici cu fosta soţie şi în ziua în care a împlinit 54 de ani.

Printre cele mai disputate obiecte a fost o replică funcţională a unui car roman din "Gladiatorul", estimată la 10.000 de dolari australieni şi vândută pentru 65.000 de dolari australieni.
De asemenea, platoşa purtată în scena morţii din acest film a fost adjudecată pentru 125.000 de dolari australieni, o sabie din lemn pentru antrenamente, pentru 20.000 de dolari australieni, iar una din metal, pentru 70.000 de dolari australieni.

Crowe a avut o apariţie surpriză la eveniment, înainte de licitarea unei viori din 1890 creată de italianul Leandro Bisiach Snr, care a fost adjudecată pentru 135.000 de dolari australieni.

Starul a spus că a fost amuzant să organizeze licitaţia pentru fani şi a adăugat că a folosit vioara la filmările pentru lungmetrajul lansat în 2003 "Master and Commander".

La licitaţie au putut fi cumpărate şi bijuterii pe care Crowe le-a oferit fostei sale soţii.

Russell Crowe, care s-a născut în Noua Zeelandă, dar a crescut în Australia, a câştigat, în 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, pentru prestaţia din "Gladiatorul", primind alte două nominalizări la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal în industria tutunului/ The Insider" (1999) şi "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001), notează Mediafax.



Foto: Hepta, Daily Mail

24 August 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod