Fosta menajeră a lui Michael Jackson, mărturie teribilă despre megastar: „A fost un pedofil“

Femeia care fost menajera lui Michael Jackson timp de patru ani a povestit ce a văzut când lucra la Neverland și spune că n-are niciun dubiu: Michael Jackson era pedofil.

Michael Jackson a fost un pedofil care a abuzat sexual zeci de copii, și-a filmat grozăviile și a păstrat înregistrările video într-o bibliotecă secretă din ranch-ul său, Neverland. Asta susține fosta lui menajeră, dând asigurări că a fost martoră la câteva dintre întâlnirile megastarului cu copiii.

Într-un interviu exclusiv acordat DailyMailTV, Adrian McManus a declarat că în cei patru ani în care a lucrat pentru Michael a văzut multe și nu are nicio îndoială că fostul ei șef era pedofil. Fosta menajeră a cântărețului care e acuzat de abuzuri sexuale într-un documentar lansat recent a spus că acesta aducea băieți în dormitorul lui și a descoperit mai multe indicii clare de pedofilie când făcea curat în casă.

Femeia în vârstă de 56 de ani a povestit că a găsit chiloții lui Michael și pe cei ai copiilor prin toată casa, în jacuzzi, în baie, în dormitor, și i-a văzut de mai multe ori, umblând de colo-colo, sumar îmbrăcați, pe puștii pe care el îi invita acasă. McManus a mai dat și alte detalii sordide, spunând că a găsit vaselină și tampoane lângă patul lui Michael, precum și multă dezordine prin casă, amintind și de obsesia lui ciudată pentru fotografiile cu copii.

"Era multă vaselină prin tot Neverlandul, era multă și în camera lui Michael. N-am pus întrebări pentru că era șeful meu și trebuie să faci ce ți se spune să faci, dar m-am gândit la ceea ce vedeam", a spus ea.

După weekendurile lungi în care Michael stătea la fermă cu copiii pe care îi invita la el acasă, menajera avea mult de lucru: "Găseam chiloți în camera lui și la toaletă, ascunși în spatele țevilor de la baie (...) nu știam ai cui sunt. Intram în dormitorul lui, de multe ori după ce el a stat acolo cu invitații lui, copii mici, făcea baie cu ei în jacuzzi. Avea jacuzzi în dormitor și lăsam să se scurgă apa (...), dar găseam chiloții lui și ai copiilor plutind. Dacă nu pluteau în apă, erau lângă jacuzzi. Găseam multe lucruri din astea", a spus Adrian McManus. "Îi ținea pe copii de mână și îi săruta. Iar ei se luptau pentru dragostea lui. Era o atmosferă ciudată", a adăugat ea.

Menajera susține, totodată, că a găsit cărți despre masturbare în dormitorul starului și odată i-a cerut să-i lamineze câteva fotografii cu copii dezbrăcați și le-a așezat în camera lui. Dar cel mai mult a intrigat-o o colecție bogată de casete video despre care crede că ar fi conținut secvențe intime cu starul și copiii, filmate în anii '90.
Femeia spune că artistul care a murit cu un deceniu în urmă a ascuns probele de poliție în sala de cinema din afara casei.

Întrebată despre aceste casete, McManus a spus: "Cred că Michael și băieții făceau lucruri nepotrivite care trebuiau ascunse, altfel l-ar fi băgat la închisoare. Cred că erau casete cu sex."

McManus a admis că nu a văzut niciodată conținutul casetelor, dar crede că, ținând cont de comportamentul lui Michael și de faptul că el a ascuns înregistrările au convins-o despre conținutul lor sinistru. "După ce l-am văzut pe Michael cu copiii, cum era el și ce am văzut și auzit, cred că e adevărat", a subliniat ea.

McManus a mai spus că Michael era obsedat să filmeze tot la Neverland și avea o cameră întreagă cu echipamente foto și de filmare și acumulatori pentru camerele video, pentru a fi gata de folosit în orice moment. "Avea multe încărcătoare, o cămară plină cu camere și încărcătoare de baterii. Când una se descărca, lua imediat alta și făcea poze cu copiii. Iar aceștia erau mereu băieți. Ăsta este adevărul", a povestit menajera.

Relatările sale survin la scurt timp de la lansarea documentarului "Leaving Neverland", lansat de HBO, care reia acuzațiile privind agresiunile sexuale comise de Michael Jackson.
Producătorii filmului susțin că au aflat și ei despre existența unor casete video filmate de regele muzicii pop, dar nu le-au găsit.

În cei patru ani în care a lucrat pentru Michael, McManus s-a numărat printre puținii angajați care au avut acces în dormitorul starului, în baia și în încăperile lui secrete, scrie Daily Mail. Ea spune că atunci când Jordan Chandler a început să-l acuze pe Michael că l-a abuzat când era copil, casetele au dispărut. "Nu știu unde au ajuns, dar am auzit că unul dintre nepoții angajatului care se ocupa de sala de cinema ar fi dat de ele și le-a ascuns. Se auzea că proiecționistul ar fi spus că erau devastatoare pentru Michael", susține ea. "Am auzit că cel care se ocupa de sala de cinema a spus că nepotul lui a venit acolo. El se ocupa de sală când bătrânul nu putea. Și se spune că el pus casetele într-un camion și le-a luat de la ranch", a adăugat femeia.

În 1993, Jordan Chandler avea 13 ani când l-a acuzat pe Michael Jackson că l-a abuzat sexual, cazul încheindu-se prin înțelegerea părților, contra sumei de 20 de milioane de dolari. În 2003, un alt dosar, deschis după ce Gavin Arvizo a depus plângere, a dus la arestarea megastarului și la procesul ultramediatizat, încheiat cu achitarea din 2005.

McManus nu are niciun dubiu că artistul a molestat copii, o acuzație care, totuși, trebuie dovedită.

În prezent, femeia lucrează în Nipomo, California, și spune că se simte împăcată când îl numește pe fostul său șef un agresor sexual. Încă suferă de anxietate și de atacuri de panică în urma experienței pe care a trăit-o.

Acuzațiile făcute de producătorii docummentarului "Leaving Neverland" nu o surprind: "Nu sunt șocată. Știam cine este. Am trăit cu asta. Știu adevărul. Nu m-a șocat. E ceea ce era, așa cum era. Cred că va fi devastator pentru fanii lui, care sunt orbiți de realitate. Asta o să fie dureros."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ella pe 5 Mar 2019, 12:10
    LUCY nu vezi adevarul nici acum

    LUCY ce mai conteaza pana sau dupa moarte, important este adevarul, fana indobitocita decat de stralucirea vesmintelor, nici voce nu avea pedofilul tau preferat Michael Jackson

    0
    0

  • LUCY pe 10 Feb 2019, 10:13
    MICHAEL

    ce ma enerveaza leprele astea care dupa ce dispar din lumea asta starurile.incep sa-i vorbeasca de rau,femeia asta tot ce face,pt bani face,sa o invite pe la televiziuni,la reviste.e o mare lepra.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod