7 trucuri de modă care te fac să pari mai tânără

De cele mai multe ori, ținutele pe care le purtăm au un impact major asupra modului în care suntem percepuți. Iar dacă știi cum să te folosești de acest lucru, îl poți transforma într-un atu.
De exemplu, hainele și accesoriile pe care le alegi au capacitatea de a te face să pari mai tânără. Este valabil și în ceea ce privește machiajul, tunsoarea sau culoarea părului. Iată câteva trucuri de stil pe care să le încerci dacă vrei să pari mai tânără:

Alege o nouă tunsoare


Pentru că părul îți încadrează chipul, impactul său asupra modului în care ești percepută este major. Este de preferat să alegi o tunsoare mai scurtă pe măsură ce înaintezi în vârstă. De asemenea, culorile deschise au capacitatea de a șterge câțiva ani de pe chip, de aceea este recomandat să renunți la negru sau nuanțele închise de șaten și castaniu. Blondul, șatenul foarte deschis și nuanțele de caramel sunt ideale pentru a părea mai tânără.
Dacă nu poți renunța la tonurile închise, atunci alege să-ți faci șuvițe în nuanțe mai deschise, care îți vor lumina chipul.

Alege blugi cu aspect modern


Blugii sunt esențiali în garderoba oricărei femei. Femeile care depășesc o anumită vârstă încep de obicei să poarte modele ceva mai largi și aparent fără o formă bine definită, modele care au fost numite "mom jeans" (blugi de mamă). Deși sunt în trend în prezent, acestea nu te avantajează dacă ai peste 50 de ani. Alege, în schimb, blugi care îți pun formele în evidență și care au în același timp un efect de lifting, precum blugii skinny. Și blugii evazați sau cei cu talie înaltă te pot avantaja și te fac să pari tânără și modernă. 

Analizează cu grijă trendurile


După cum menționam mai sus, chiar dacă blugii largi de tip "mom jeans" sunt în trend, asta nu înseamnă că sunt o alegere bună pentru oricine. Iar acest lucru este valabil în ceea ce privește orice trend.
Trebuie să analizezi cu atenție tendințele și trendurile de moment și să alegi ceea ce crezi că ți se potrivește cel mai bine. 

Urmărește ținutele celebrităților de vârsta ta


Dacă ai o vedetă favorită care are aproximativ vârsta ta și îi apreciezi stilul vestimentar, urmărește-i contul de Instagram sau Facebook și analizează ținutele pe care le poartă. Celebritățile sunt o sursă execlentă de inspirație și te pot ajuta să-ți faci o idee asupra ținutelor care te pot avantaja și care te fac să pari mai tânără. Bineînțeles, nu este cazul să imiți look-urile vedetelor, mai ales cele pentru scenă, dar poți "fura" indicii prețioase care te vor ajuta să-ți creezi un stil vestimentar impecabil care te va face să pari mai tânără.

Nu evita culorile deschise


O greșeală pe care o fac oamenii de obicei este aceea de a opta pentru o garderobă în culori tot mai șterse pe măsură ce înaintează în vârstă. Dar nuanțele deschise și luminoase sau culorile puternice precum fucsia, violet, burgund, corai, smarald, galben sau roșu îți vor lumina chipul și îți vor oferi un aspect întinerit.
Încearcă să combini un top într-o culoare intensă cu piese neutre de bază, precum pantaloni negri și sacou negru. 

Poartă fuste până la genunchi


Nu te teme să-ți pui picioarele în evidență. Fustele care ajung până la nivelul genunchilor sunt elegante, clasice și îți oferă un aer tineresc. Evită fustele al căror tiv ajunge până la jumătatea gambei. Te vor face să pari mai scundă și îți accentuează vârsta sau chiar pot crea impresia că ești mai în vârstă. 

Alege pantofi interesanți


Nu este cazul să alegi pantofi cu toc dacă ți se par incomozi, dar este de preferat să diversifici modelele de încălțări pe care le porți. Poți alege pantofi sport stylish, inclusiv teniși, botine până la nivelul gleznei, bocanci, balerini animal print, iar lista poate continua. 

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod