Fata verde cu părul bălai: Cum a decorat Tori Spelling camera bebeluşului

Vedeta din "Beverly Hills 90210", în camera verde pe care a pregătit-o pentru bebeluşul ei


Tori Spelling a confirmat în octombrie 2016, într-un interviu pentru revista People, că este însărcinată pentru a cincea oară. "A fost o surpriză totală", a spus Tori Spelling. "Întotdeauna ne-am dorit o familie mare. Sunt foarte entuziasmată", a spus actrița, admițând că nu-i vine să creadă că este din nou însărcinată. În 2012, Tori declara pentru US Weekly că cea de-a patra sarcină nu a fost plănuită.

Soțul său, Dean, a glumit la aflarea veștii, declarând: "De-abia l-am scos pe Finn din scutece", referindu-se la cel de-al patrulea copil.

Sarcina n-a fost deloc uşoară pentru actriţa americană, despre care presa americană a scris că ar fi acumulat datorii de peste 80.000 de dolari pe cardul ei American Express.

Actrița a pierdut procesul cu American Express și trebuie să plătească compensaţii de 38.000 de dolari gigantului bancar. În mai, Curtea Supremă din Los Angeles a decis ca actriţa să plătească peste 200.000 de dolari către City National Bank, jumătate din împrumutul făcut în 2012 la această instituţie.

Pe de altă parte, Dean McDermott mai are un copil, Jack Dermott, în vârstă de 18 ani, din căsnicia anterioară cu Mary Jo Eustace, iar fosta soţie susţine că acesta trebuie să-i mai dea 100.000 de dolari pentru creşterea fiicei lor.

Aventura extraconjugală a lui Dean din 2013 era pe punctul de a destrăma căsnicia celor doi, care au aniversat în 2016 zece ani de mariaj, însă cu ajutorul unui program de terapie cei doi au trecut peste momentul dificil, notează Agerpres.
Această sarcină a venit la momentul oportun, a spus Tori, care a adăugat că își iubește nebunește soțul și copiii.

Celebră pentru rolul din serialul "Beverly Hills 90210", actriţa americană, fiica regretatului producător Aaron Spelling, a mai jucat în filme de televiziune precum "Co-Ed Call Girl" şi a fost protagonista unor reality show-uri, precum "Tori & Dean: Inn Love".


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod