Eminem, susținut de fiicele sale la concertul din pauza Super Bowl: Hailie și Alaina sunt mândre de tatăl lor

Eminem a susținut un recital în pauza Super Bowl, cea mai importantă competiție sportivă din Statele Unite. Rapperul a fost urmărit din tribune de fiicele sale, Hailie și Alaina.

Citește și: 
Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Casele ieftine construite de Brad Pitt pentru victimele uraganului Katrina sunt de nelocuit


Starul american a urcat pe scena Stadionului SoFi din Los Angeles alături de alte staruri ale muzicii rap, precum Dr. Dre, 50 Cent, Mary J. Blige, Kendrick Lamar și Snoop Dogg. 


Cea de-a 56-a ediție a Super Bowl, cel mai așteptat eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii, a fost câștigată de Los Angeles Rams, fiind al doilea trofeu din istoria echipei. Show-ul de la pauza Super Bowl a devenit deja o tradiție și reprezintă un moment de interes maxim pentru publicul american.


Hailie, în vârstă de 26 de ani, a postat pe Instagram câteva imagini, precum și video-uri pe Instagram Story din seara celui mai important eveniment sportiv al anului din Statele Unite..

Într-una dintre imagini, Hailie apare în tribunele VIP ale stadionului, sprijinită de balustrada din sticlă.
„Sunt aici pentru show-ul din pauză, îl susțin pe Stafford”, a scris Hailie, făcând referire la Matthew Stafford, unul dintre jucătorii Los Angeles Rams, a cărui soție a fost operată recent pentru îndepărtarea unei tumori pe creier.


În momentul în care tatăl său a urcat pe scenă, Hailie a postat câteva video-uri pe Instagram Story cu recitalul acestuia. Eminem a cântat „Lose Yourself”, melodia care i-a adus un premiu Grammy și un premiu Oscar în anul 2002.

În prezent, fiica lui Eminem este fashionistă recunoscută, fiind urmărită de peste 2,2 milioane de followeri pe Instagram. Ea a fost o persoană publică încă din copilărie, deși nu a avut prea multe apariții media. Tatăl său a compus câteva piese inspirate de ea, printre care „Hailie's Song”, lansat în 2002, „Mockingbird”, din 2004, precum și cel de-al nouălea album al rapperului, lansat în anul 2017. 

Hailie a vorbit de-a lungul timpului despre relația apropiată cu tatăl său, în vârstă de 49 de ani.
„Bineînțeles că suntem foarte apropiați”, a declarat tânăra în 2018 pentru Daily Mail.


Și Eminem și-a lăudat fiica: „Sunt foarte mândru de ea”, a spus el anul trecut în cadrul podcastului Hotboxin realizat de fostul boxeor Mike Tyson. „Când mă gândesc la realizările mele, acesta este probabil lucrul de care sunt cel mai mândru - faptul că am fost capabil să cresc copii”, a declarat rapperul, pe numele său real Marshall Mathers.


Alaina, în vârstă de 28 de ani, le-a oferit fanilor o serie de imagini și filmulețe din tribuna VIP. Ea a venit însoțită de logodnicul său, Matt Moeller, și a postat o fotografie în care apare alături de Hailie. 


Alaina și Hailie sunt verișoare, dar din punct de vedere legal sunt surori, Alaina fiind adoptată de Eminem.
Ea a fost crescută de Eminem și de fosta sa soție, Kim Scott. Alaina este fiica biologică a surorii gemene a lui Kim, dar a fost adoptată de rapper în anul 2002 după ce mama ei, Dawn, a devenit dependentă de droguri. Dawn a murit în ianuarie 2016, la vârsta de 40 de ani, în urma unei supradoze de heroină. Ea a trăit pe străzi timp de doi ani.

Eminem a vorbit despre relața lui cu Alaina în 2004, la doi ani după ce a adoptat-o. „Nepoata mea face parte din viața noastră încă de când s-a născut. Eu și Kim am crescut-o, a locuint împreună cu noi oriunde am fi fost”, a declarat el.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
14 Februarie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod