Dr. Quinn și-a regăsit iubitul după 25 de ani: Jane Seymour e neschimbată, Joe Lando a încărunțit

Jane Seymour și Joe Lando au format un cuplu perfect în "Dr. Quinn"

 

În ciuda speranțelor fanilor, Seymour și Lando n-au continuat relația amoroasă și în afara ecranului, ei fiind, însă, prieteni buni. După încheierea serialului, cei doi au continuat să țină legătura și pozează împreună de fiecare dată când se întâlnesc, spre bucuria admiratorilor.

După succesul din "Dr.Quinn", Joe Lando a jucat în numeroase alte filme sau seriale TV, precum Seeds of Doubt (1996), No Code of Conduct (1998), "Higher Ground" (2000), Melrose Place (2010) și "The Secret Circle" (2011).

Actorul este căsătorit cu Kirsten Barlow din 1997, cu care are patru copii - Jack (21 de ani), Christian (18 ani), Kate (16 ani) și William (12 ani).

Jane, în schimb, n-a fost la fel de statornică în dragoste.

Ea a fost căsătorită de patru ori - cu directorul de teatru Michael Attenborough, la începutul anilor '70, cu Geoffrey Planer, timp de un an, în 1977, apoi cu David Flynn din 1981 până în 1992 și cu actorul, regizorul şi producătorul James Keach, între 1993 și 2015.
Actrița are patru copii, doi din mariajul cu David Flynn şi doi din ultima căsnicie.

Născută pe 15 februarie 1951, în Hayes, Middlesex, Anglia, Jane Seymour a devenit fata Bond în 1973, în filmul "Pe cine nu laşi să moară" (Live and Let Die), în care a jucat alături de Roger Moore, apoi a fost distribuită în serialul "The Odine Line" (1973).
În acelaşi an ea a apărut în seria "Frankenstein: The True Story", notează Mediafax.

În 1982 a câştigat un Glob de Aur pentru interpretarea din miniseria de televiziune "La est de Eden", iar în 1988 a fost recompensată cu premiul Emmy pentru rolul din "Onassis: The Richest man in the World". În acelaşi an a primit premiul Emmy pentru rolul Natalie Henty din "War and Remembrance".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod