Dosar Eva. Bianca Drăguşanu, 9 fotografii care au scandalizat Facebook-ul

Unul dintre cele mai mediatizate personaje mondene din România, Bianca Drăguşanu are o reţetă simplă, dar eficientă, pe care o foloseşte fără reţinere pentru a se menţine în prim-plan. Vedeta a învăţat că este esenţial să te menţii în centrul atenţiei prin orice mijloace, chiar dacă reacţiile provocate pot fi şi negative.

Că e de bine sau de rău, important este să se vorbească despre ea, iar Bianca ştie ce are de făcut: printre o despărţire de "prinţul" Cristea şi o apariţie la o emisiune de televizată, fosta asistentă TV nu uită să arunce pe Facebook câte o fotografie în care ea îşi expune corpul anorexic. Fiecare apariţie provoacă valuri de reacţii din partea internauţilor, iar astfel Bianca îşi atinge scopul.

1 din 10

O poză pe şezlong şi un potop de reacţii

La începutul lunii mai, vedeta s-a pozat în timp ce făcea plajă, apoi a postat imaginile pe Facebook. Evident, a urmat un potop de reacţii.

Fosta asistentă TV apare cu un machiaj strident şi cu buzele bine conturate, deşi anunţase că a renunţat la implanturile cu acid hialuronic. Bianca a uimit în primăvară cu trupul ei costeliv, cu un abdomen mult adâncit, care părea lipit de coloana vertebrală, şi cu coastele şi claviculele extrem de proeminente.

Imaginile au stârnit reacţii diferite. Ea a avut admiratori care au lăudat-o pentru că arată bine, dar au fost şi multe persoane care au sfătuit-o să mănânce totuşi ceva mai mult pentru că este prea slabă. Alţii au spus că imaginile sunt "oribile".

 

Comentarii (47)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • YweTTe pe 14 Feb 2014, 00:08
    BIANCA DRAGUSANU

    * Draga BIANCA DRAGUSANU. * Facand slalom printre situatiile ostile ale vietii si, fiind maltratata fizic, psihic, spiritual, verbal, social, de, exact persoanele intalnite: rude; cadre didactice, medicale; cunostinte; rivali; dar mai ales " prieteni", ai reusit sa obtii, prin munca, sacrificii, durere, orgolii, vise dorinte, bucurii, satisfactii, si celelalte sentimente, locul mai inalt decat intai, fiind invidiata profesional atat in tara, cat si peste hotare. Esti un simbol, o marca, o parola,..., UN UNICAT. Nici un barbat, vreodata nu te poate merita, deoarece baremul pe care ti l-ai impus te-a ridicat la nivelul de PREMIU, doar visat. Nimeni nu poate locui langa tine, din simplul motiv ca te-ai inaltat la nivelul pe care nu il poate atinge vreodata barbat sau femeie, fiindca nu sunt dispusi sa plateasca pretul echivalent; de aici si atatea biciuieli din partea tuturor. * Au tanjit multi la compania ta, dar in limitele comune, ale unui efort comun, iar un efort comun, produce individul nivelului inferior care, din pacate, nu poate percepe deasupra de frontiera pamanteana a confortului sau. * Abia dupa ce a gustat din compania ta, intelege cat de superioara iti este atitudinea, si urandu-si nimicnicia, cauta sa te coboare, unde nu ai fost niciodata, cu scopul de a te putea digera. Cu cat se straduieste mai mult, cu atat zeitatea din tine straluceste mai tare, facandu-te mai splendida. * Esti o pasare prea nobila, si nici o colivie nu te poate tine legata de natura comuna, limitata, finita, pamanteana. * Intelege odata, ca fericirea ta se obtine OBLIGATORIU in libertate, independenta, daruire spirituala si profesionala. O familie frange zborul spre o perfectiune ideala, indiferent de acuzatiile cuiva. De ce sa construiesti o formula care apoi creaza legaturi greu de indeplinit, leziuni sufletesti, prea multe vise sunt transformate si spulberate. * Exista proverbul: " vedem si tratam semenii asa cum suntem noi". Deci: fiecare s-a golit de pacatele personale atribuinduti-le tie; de aici atata vehementa in a te pune la zid, de frica sa nu se aleaga cu ele inapoi. Dar, intr-un viitor fiecare va arata asa cum gandeste, vorbeste, actioneaza. Si, cand te gandesti ca e atat de usor sa fii bun, transparent, muncitor, tolerant, amabil, zambitor si corect. * Lumea pe care ai supus-o la propriile-ti picioare si care nu mai are secrete pentru tine, te-a facut sa intelegi ca poti iesi din randul lumii si sa traiesti dupa principii care se ridica deasupra limitelor finite. * Starea materiala de care dispui, iti permite sa nu te injosesti, acceptand sa fii ingradita sub orice forma, si dezvolta, pentru tine si pentru spirite ori suflete noi, in formare, METAFORICUL SABLON, atat de frumos definit: BIANCA DRAGUSANU. * Te admir si imi hranesc spiritul cu fenomenala ta putere si energie pozitiva care ne inunda ca o lava fierbinte, superioara si binefacatoare!*

    0
    1

  • laurentiu doroftei pe 28 Ian 2014, 23:15
    eu o apar pe bibi

    MA ROG CE TOT AVETI CU Bianca ea ce are este si ea un om ca toti ceilati bravo ei ca ia raspuns cu acesi monede ,., Cine se crede acea psiholoaga sa zica bine mersii ca nu a fost data in judecata de bianca ca astfel o incurca rau de tot asa ca juecati inainte sa spuneti cuvinte jignitoare la adresa ei parca voi nu ati trecut peste 1 2 3 drspartiri na ca se intampla si la case mai mari Fotografia Laurentiu Doroftei.

    1
    0

  • mariana crina pe 11 Ian 2014, 02:01
    bianca dragusanu

    Arata la varsta ei ca dracu, niste oase invelite in piele. sa nu o ia tinerele de exemplu.Nebunia trece dar ce construiesti in tinerete ramane.

    0
    1

  • Arekusa pe 7 Mar 2013, 10:34
    :|

    Imi place de ea insa e prea slaba. Ar arata mai bine daca ar avea un pic mai multe forme. Plus ca trebuie sa fie tare greu sa manance atat de putin :|

    3
    2

  • sorina nina pe 24 Ian 2013, 10:42
    Bianca Draguseanu

    nu arati asa rau dar totusi machiata esti super fara suparare dar ne-ai cam dezamagit pe toti cu pose false stergele !!!

    4
    0

  • john pe 15 Ian 2013, 20:55
    Bianca

    Arati ca naiba!!!!!!!!!!!!!!!!

    4
    1

  • elena pe 12 Ian 2013, 19:08
    bianca

    este la moda,asta se cere astazi,o admir pentru ca poate sa isi urmareasca scopul ei,care nu este usor,daca e bine sau rau,timpul ne va arata,alegerea este a ei si trebuie sa o respectam.

    2
    2

  • amalia pe 21 Dec 2012, 20:49
    bianca draguseanu

    e prea slaba!!!!!!!!!!!!!!Atat de slaba ca te sperie, poate ere freo problena si de-aia .....

    5
    2

  • Rox pe 5 Dec 2012, 06:49
    E groaznic de urata!!

    Are buzele precum celelalte de mai jos!! E groaznic de **urata**!! Cum va arata asta la 63 ani??!! Ca una de 150 ani!!Du te tu si nu te mai afisa in lume ca o vampa ce esti!! Uraciunea pamantului!!

    5
    2

  • clinton pe 29 Nov 2012, 22:44
    bianca dragusanu

    BIANCA DRAGUSANU CARE A SPERIAT FACEBOOK-UL!!! TEROAREA BUCURESTIULUI,SAU A ROMANIEI.....BUHU HU!!!

    5
    3

  • ANONIM pe 28 Nov 2012, 14:50
    Vorbe

    Voi nu realizati ca ei ii sare inima in sus de bucurie atunci ca i se spune ca e anorexica si mult prea slaba ? Fratilor , asta vrea , dar nu o recunoaste . Sunt in aceeasi situatie ca ea si atunci cand lumea imi spune asta neg , ma fac virgula ca nu suport si ca nu vreau , dar de fapt mi se umple sufletul de fericire . Ea asta urmareste !

    4
    1

  • clinton pe 26 Nov 2012, 21:57
    bianca dragusanu

    IMI FACI SI MIE ROST DE-O PERECHE DE OCHELARI DIN AIA??????????? SAU II DONEZI? M-AM INDRAGOSTIT DE EI ,PE BUNE,CA DE TINE NICI PE DEPARTE....HOROR......

    3
    1

  • maryhuana pe 24 Nov 2012, 01:46
    Dosar la dosar

    ... Acesti oameni care se reduc singuri la "superficial"=expunere a aspectului exterior si si mai mult se transforma numai in niste Mutanti ai ceea ce NATURA a creat... uita singuri de adevaratele valorile ale unui om care nu sant de expus pe site =nu pot fi recunoscute aici...deci nu pot fi aici decat pentru aceea criticati sau "laudati" pentru ce s-au si expus... Sau mai bine zis s-au inghesuit sub ochii cititorului.indesat indesat in ochii cititorului! ce s-au si expus! ce s-au si expus...

    1
    1

  • daniela pe 23 Nov 2012, 00:23
    bau-bau

    scurt-clar si cuprinzatorrrrr...esti BAUUUUUU---BAUUUUUUUUUUU

    1
    0

  • cpato pe 20 Nov 2012, 13:57
    gonflabila reconstruita

    unde vedeti voi frumoasa de la natura? asta-i o gonflabila reconstruita! bleah...

    6
    1

  • valentin pe 19 Nov 2012, 12:48
    schelet

    ..Personal,nu cred ca a-si pute face sex cu un schelet, cum poti palpa niste oase care te-nfioara..?

    7
    0

  • Denice Mironescu pe 18 Nov 2012, 23:20
    Infatisare frumoasa este un atu , dar nu singurul ...

    Nu toate femeile sunt dotate de la natura si nu trebuie sa rada nimeni de asa ceva . Evident e bine sa iesi in fata daca ai ceva valoros de aratat si de spus lumii. E o femeie normala , Nu este nici urata . Ea doar sa straduieste sa arate bine . Oare cati care ati comentat pe acest site sunteti foarte frumosi ? E bine sa apreciem daca e ceva de apreciat , dar sa nu radem de infatisarea cuiva . O femeie trebuie evaluata in primul rand pentru comportament , educatie , atitudine , suflet , maniere . E drept infatisoarea frumoasa este un atu , dar nu singurul . Eu cunosc oameni urati dar cu caracter frumos , rar gasesti pe cineva care sa le aiba in acelasi timp pe amandoua .

    3
    6

  • petronela pe 18 Nov 2012, 22:09
    Bia

    sincer dragilor....nu imi place asa de slaba...dar imi pplace foarte mult ambitia ei pt toate astea...incerc si eu sa ma abtin de la mancare dar nu pot sa nu manac de doua ori p zi...trebuie sa ai multa vointa sa nu mananci deloc...

    2
    3

  • BIBI pe 17 Nov 2012, 11:32
    BIANCA DRAGUSANU

    BAI FATUCA ANOREXICA,TE-A BATUT "CUTU" PESTE BOTIC? DE AIA AI ASA BUZELE? SAU TE-A BATUT STRESUL CA NU ESTI MEDIATIZATA......PROASTA LUME CARE ITI DA ATENTIE!

    3
    1

  • clinton pe 17 Nov 2012, 11:29
    BIANCA DRAGUSANU!

    bianca dragusanu, pe langa faptul ca esti anorexica, si arati ca naiba tu te crezi ce spui? mananci cicolata? mai bine ai manca altceva:))

    4
    3

  • Vlad pe 16 Nov 2012, 17:06
    Onix sunt deaord in totalitate cu tine.

    Cind apara ceva frumos putini care se grabesc sa comenteze dar cind apare ceva provocator si neplacut...maaamaaaa.....mii de comentarii.De unde atita rautate in voi fratilor??!! voi nu credeti ca ar trebui sa trageti atentia la lucruri frumoase si sa le comentati??ce vati legat de aceasta persoana, asa de mult va deranjeaza look-ul ei ,inkit nu puteti dormi noaptea??!!!hahaha.Spre exemplu mie mii indiferent de cum arata,ce maninca,cum ar trebui sa se alimenteze,ce-i cu capul ei...etc...evit pur si simplu si privesc ceea ce imi place si ceea ce ma intereseaza.

    3
    4

  • maryhuana pe 16 Nov 2012, 01:21
    Dosar la dosar

    ... Si ce are asa de aratat?... In afara de o Salupa, un balcon cam mic pentru pretentiile de astazi si daca ma uit la burta... numai niste oase care-mi amintesc foarte mult de un articol recent... unde unul a violat o capra... Cam asa arata si ciolanul ce taranca pagubita il aruncase cainilor dar ei nu vroiau sa se infrupte din el... asa ca zacea ca si asta... Sau astepta?

    3
    1

  • cora pe 15 Nov 2012, 08:31
    NU

    Cu cat faceti mai multe comentarii si ii dati atentie cu atat mai mult ii creste popularitatea(fapt de care si sufera).............ignore

    3
    1

  • didina pe 13 Nov 2012, 12:49
    bianca dragusanu

    fratilor ce rai sunteti. arata bine arata rau asta este..asta promovam de 20 de ani. bianca e urata ? da sunt de acord.dar oare numai ea e asa ?de ce dati cu pietre ?sunteti fara de pacate?SI DESPRE NICOLETA LUCIU NUMAI DE BINE .ESTE O MAMA CURAJOASA SI O FEMEIE TALENTATA.SI DA ESTE TIGANCA.CARE ESTE PROBLEMA TA BLEAH?TE DERANJEAZA TIGANII? ESTI CUMVA RASIST?

    1
    7

  • Onix pe 13 Nov 2012, 11:24
    articol de rahat

    De cand cometariile de pe facebook sunt materiale de scris un articol?De ce promovati atata prostie,invidie,frustrare si ura?In loc sa scrieti articole prin care sa promovati binele si respectul voi nu faceti altceva decat sa transformati tineretul si poporul asta in niste idioti care consuma toate articolele voastre prost scrise si dupa aia te miri de ce sunt toti niste tampiti.In primul rand nu stiti ce este anorexia.Atata o faceti anorexica pe fata asta in cat toti prostii au ajuns sa o faca anorexica!La dansez pentru tine arata chiar bine.Are un corp lucrat la sala.Sunt altele si mai slabe!!!groaznic de slabe!!!Nu stiu sincer daca voi stiti care e responsabilitatea voastra de jurnalisti!Chiar nu va dati seama ce rol important aveti in dezvoltarea intelectuala a societatii?Sau asta e ideea sa spalati creierele si sa ne faceti o natiune de prosti si inapti?!!!

    12
    1

  • hincu pe 13 Nov 2012, 09:09
    ce mai valori???

    ce mai femeie ???? ce reprezinta de fapt aceasta femeie pentru noi??? falsurile astea sau papusile astea gonflabile o sa ne strice copilelele, ce poate invata de la ele niste analfabete dar care au stiut sa puna mana pe niste barbati cu bani si pe care ii cheltuie pe ele ,pe operatii fel de fel, tare as vrea sa stiu ce valoare morala are aceasta femeie??? de ce le dam o atentie deosebita in loc sa incercam sa ridicam valorile ,cu adeverat sa vada copii nostrii modele de viata buna si asa ceva vai,vai de noi?

    13
    1

  • Cami pe 12 Nov 2012, 22:20
    Bibi

    Cu cine concureaza ea de fapt? Moare daca continua asa si e dizgratioasa. Ala dc ar iubi o i-ar zice insistent sa mai manance ceva grasut:)

    6
    1

  • Cami pe 12 Nov 2012, 22:14
    http://www.eva.ro/divertisment/vedete/dosar-eva-bianca-dragusanu-9-fotografii-care-au-scandalizat-facebook-ul-articol-46586-slide-1.html#comment_post_section

    Eu n am nimic cu ea, chiar nu am, dar cand vad cum i se vad oasele mi se face scarba; eu admir persoanele slabute, dar nici asa schelete ambulant; pe ce mai pune ala mana domane iarta ma si mi se face mila cand ma uit; parca e din lagar; fereasca D-zeu. exagereaza asa cum fac toate anorexicele carora li se pare ca sunt grase; e o boala ce i drept. pacat ca nu i pasa de parerile noastre. pacat.

    6
    2

  • ice pe 12 Nov 2012, 15:41
    Bianca

    fiecare face cu viata lui ce vrea. asa k nu o mai criticati atat. Oricum ei nu ii pasa de parerile voastre. Asa k degeaba o vorbiti de rau. Mie imi place de ea, arata bine, decat sa fie plina de sunci ( asa cum sunt multe alte fete/femei)mai bine slaba batz!:))) boticul ei e un pik mare...in rest arata f bine:d

    8
    13

  • cream pe 12 Nov 2012, 13:16
    HAHAHA

    draga gilda.se pare ca tu esti o nasparlie si ce sa spui si tu altceva decat ca bianca e o femeie frumoasa. de unde stii tu cum arata cei care scriu comentarii aici?poate ca tu esti plina de celulita cu cearcane riduri burti si fund enorm. sunt multe femei muuult mai frumoase decat ea. probabil ca si pe mine ai fi invidioasa daca m-ai vedea si spun asta fara falsa modestie.asa ca ciocul mic si joc de gelezne

    4
    8

  • nicolae pe 12 Nov 2012, 12:49
    cea m-ai urata femeie din romania

    Bianca esterest menajer al naturi.nu stiu ce a gasit cristea la ea.a avut o nevasta frumoasa si un copil foarte reusit.bianca este o gramada de oase insirate ,are o gura cu niste buze care iti provoaca scarba semanand cu pastea din spate de la vaci.faceti fratilor ropaganda la femei frumoase.romania nu duce lipsa de asa ceva.bagati-o pe bianca in anomimatsi lasatine cu ea .promovati frumosul nu uratenia

    11
    3

  • Crys pe 12 Nov 2012, 11:51
    crys

    Parca voi toti ati fi mai frumosi :))

    6
    11

  • gaby pe 12 Nov 2012, 11:17
    groaznica

    nu-mi dau seama ce ar avea cineva ,ceva de invidiat la ea pt ca e falsa si infumurata...buzele alea umflate cu botox ma fac sa vars...bleah. Perfecta si frumoasa ..ha ha...unii chiar nu au habar ce inseamna frumusetea si cum sa stii sa te mentii frumoasa

    15
    5

  • irina stoican pe 12 Nov 2012, 00:02
    anorexica

    dar asta mai are un pic si moare frate,

    18
    4

  • Alle!;;) pe 11 Nov 2012, 21:03
    Parerea mea sincera despre Bianca asa

    Bianca= Exemplu clar de pitipoanca. Fetiscana asta e plina de fite si isi da ''aere'' la televizor, cand de fapt nu are cu ce sa se laude. Frumoasa? Deloc, de cand cu operatiile astea. Desteapta? Sincer, nu pare. Mai e si infumurata. Cel mai grav e ca multe fete o i-au ca exemplu.;| FUCK SOCIETY! [Stiu ca unele persoane ma v-or blama pentru comentariul asta, dar n-am facut decat sa-mi exprim public parerea, la fel ca multe alte persoane.

    27
    6

  • vreau pe 11 Nov 2012, 20:42
    rip

    "Modele" de 2 bani. Astazi tocmai a fost inmormantat un mare actor. Respect! Jos "divele" care fac Romania de ras si umbesc adevaratele valori!!!

    23
    5

  • mmm pe 11 Nov 2012, 20:37
    ;)

    Urata asta nu-i moldoveanca. Monica Gabor era din Bacau, dar acum e la Hollywood :)) Bravo ei! Ce-si pun in cap, aia fac, cu ajutorul barbatilor sau nu, resusesc.

    9
    5

  • Carmen pe 11 Nov 2012, 20:32
    Bianca

    Face si ea ce poate ca sa nu uite lumea de ea,buzele sunt urate ,in rest treaba ei daca ii place sa fie asa slaba si nu ii dauneaza sanatatii,pe multa lume oboseste nume ca Dragusanu ,Luciu,etc,apar destul la tv si nu sunt subiecte atat de interesante,oare presa si tv.-ul altceva nu mai au de aratat?Abonamente platim sa vedem mereu aceleasi personaje?

    8
    8

  • iulicas pe 11 Nov 2012, 20:26
    pentru alex

    ce tot pupi in fund moldovencele? si nu esti singurul. deocamdata sunt femei frumoase, destepte, istete, bataioase. luati numai exemplele negative. luati-le si pe cele pozitive, ca-s mai multe: mirela boureanu vaida, simona gherghe, oana andoni, iulia vantur. toate-s profesioniste, toate au reusit doar prin inteligenta si toate-s din iasi. unghia in gat!

    11
    7

  • Loredana pe 11 Nov 2012, 19:56
    @Gilda

    Draga mea, presupun ca ai vazut ca esti singura care ii iei apararea si nu ai nici un argument, doar insulti restul lumii ( lumea care nu foloseste un vocabular vulgar ca al tau, ci doar isi exprima parerea in legatura cu modul in care arata tipa asta). Sunt n-spe mii de femei care arata bine dar intr-un mod sanatos, nu dau impresia ca in curand or sa le iasa coastele prin piele si nici nu isi intretin silueta mancand ...nimic toata ziua.

    21
    3

  • gilda pe 11 Nov 2012, 18:39
    papagali invidiosi

    Sunteti culmea! Ma faceti sa rad si probabil ca rade si bianca de voi,invidiosi si falsi ce sunteti toi cei care o criticati dur si urat.E o femeie frumoasa,perfecta,daca ati ajunge in fata ei v-ati umezi toti,mincinosilor.Toti o comentati urat,dar voi astia cum aratati?..Ce vedeti cand va uitati in oglinda?.Burti,celulita,chelii,cearcane,riduri,funduri enorme,etc..Voi ce drept o criticati pe ea?...Vedeti-va de voi ca sunteti patetici si urati,majoritatea.Rade ciob de oala sparta.Sa va fie rusine!..Bravo ei ca a slabit si arata asa,e frumoasa si a dovedit ca are ambitie!

    9
    31

  • DAGOSH pe 11 Nov 2012, 17:20
    Anorexica

    Cu siguranta este bolnava... Anorexia face victime pretutindeni! Lasati-o in pace cat mai are de stat printre noi... Arata ca un schelet ambulant si stie asta! E foarte greu sa iti revii dupa ce capeti o asemea boala. Bianca nu e invidie sau frustrare, dar oamenii au dreptate !!! ESTI BOLNAVA FATA!!!

    14
    9

  • alex pe 11 Nov 2012, 15:44
    Buzele Biancai

    Toate partile corpului ar fi bune... chiar acceptabile , dar buzele sunt dizgratioase , umflate cu botox incat parca are acolo ceva intors pe dos , niste piei de closca ... Si ce atatea discutii pe aceasta tema ?? E cumva moldoveanca ??? Isi cauta un Columbeanu ??? Are ceva studii?? Scoala , vreau sa zic ...

    9
    10

  • Maria pe 11 Nov 2012, 14:56
    ...

    Vai, urata mai e...unora le lipseste oglinda cu siguranta!

    19
    8

  • eu pe 11 Nov 2012, 14:21
    oribila

    asa urìtenie nu am mai vazut in viata mea .e anorexica

    21
    7

  • orsn pe 11 Nov 2012, 14:02
    bleah

    asta e o greseala a naturii. nefireasca, nenaturala si...cu nr. 49 la pantofi! s-o vezi pe asta nemachiata dimineata cred c-ai lua-o la fuga. la fel ca si gaboritza aia de nicpleta luciu: ati vazut-o nemachiata la dansez pt tine? tiganca in toata regula, dar oribila si arata ca o batrana de peste 60 ani...

    25
    6

  • july pe 11 Nov 2012, 13:01
    ..................................

    Sa fim sinceri ,daca nu ar avea silicoanele alea,ar fi aratat ca femeia snur.

    22
    7

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod