Cum arată acum Pamela din „Dallas“: Victoria Principal a îmbătrânit

A jucat rolul soţiei lui Bobby şi a fost un personaj adorat de fanii serialului. Astăzi, la 67 de ani, vedeta din „Dallas“ este mult schimbată.

În anii săi de glorie, Victoria Principal era una dintre cele mai iubite actriţe americane. Serialul "Dallas" a făcut-o celebră în toată lumea, iar personajul pozitiv pe care îl interpreta i-a adus aprecierea a generaţii întregi de telespectatori. Pamela, soţia lui Bobby Ewing, reuşea în popularul serial să reziste atacurilor permanente ale rivalei sale, Sue Ellen, interpretată de Linda Gray.

Avantajată de acţiune şi de profilul personajului său, dar şi de diferenţa de vârstă, fiind mai tânără cu nouă ani decât "rivala" sa, Victoria a strâns un capital uriaş de simpatie.


De cealaltă parte, Linda Gray şi-a jucat atât de bine personajul, încât ajunsese să fie asociată cu eroina negativă, Sue Ellen. Dar, peste ani şi ani, situaţia s-a schimbat drastic - astăzi Linda Grey arată mai bine decât Victoria Principal şi a rămas activă în lumea serialelor de televiziune.

Deşi a fost măritată cu un chirurg estetician, Victoria Principal a susţinut că nu a suferit nicio intervenţie chirurgicală majoră, însă aspectul ei actual nu pare să fie unul natural.

Victoria a părăsit "Dallas" în 1987.
A mai avut câteva roluri în seriale şi în emisiuni TV, iar în 2001 actriţa s-a retras din lumea televiziunii şi a filmului. Ultima producţie în care a jucat a fost serialul "Titanii".

În 2013, după moartea actorului Larry Hangman (80 de ani), la sfârşitul anului 2012, au apărut speculaţii potrivit cărora producătorii noii serii "Dallas" ar fi vrut ca Victoria Principal să revină în serial, deşi personajul ei a suferit un accident fatal.
Actriţa a pus capăt speculaţiilor, anunţând că nu intenţionează să-şi reia rolul în "Dallas".
"De la apariţia serialului, creatorii şi fanii acestuia s-au referit la Bobby şi Pam ca la Romeo şi Julieta din Dallas. Sunt de acord cu asta. Şi cum autorul William Shakespeare a simţit că povestea lor de dragoste trebuie să fie una tragică, printr-un final epic, atunci cred că voi respecta acest exemplu de succes şi voi lăsa moştenirea dragostei tragice dintre Bobby şi Pam intactă. Când am filmat accidentul fatal al Pamelei Ewing pentru mine a însemnat finalul rolului meu ca Pam.
Nu pot să fiu făcută responsabilă pentru orice alegere a producătorilor, dar eu îmi respect decizia, pentru a nu murdări iubirea dintre Bobby şi Pam"
, a precizat actriţa într-un comunicat, citat de www.deadline.com.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 August 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florin pe 26 Aug 2017, 12:14
    Cum arata Victoria Principal

    In ultima Poza parca e Linda Gray

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod