Cum arată acum Pamela din „Dallas“: Victoria Principal a îmbătrânit

Linda Gray
Linda Gray a îmbătrânit mai frumos decât Victoria Principal

Victoria Principal a studiat pentru a deveni medic, dar la vârsta de 18 ani a suferit un grav accident de maşină. După ce şi-a revenit, a plecat la New York unde a lucrat ca model, iar în timpul liber participa la auditii pentru a intra în lumea artistică. Actriţa, care a studiat timp de doi ani la Academia Regală de Balet din Londra, a debutat ca actriţă în 1972, în filmul "The life and times of judge Roy Bean", rol cu care a fost nominalizată la Golden Globes.



După apariţii cu roluri mai puţin importante în filme de televiziune, producătorul Aaron Spelling i-a oferit în 1978 un rol în filmul "Fantasy Island", apoi a primit rolul vieţii ei, cel al Pamelei Barnes Ewing în serialul "Dallas". A jucat timp de nouă ani în acest serial, în perioada 1978 - 1987, ea fiind considerată una dintre cele mai mari frumuseţi din anii '80.

"Dallas" s-a filmat pe parcursul a 14 sezoane (1978–1991) şi a avut un succes impresionant în întreaga lume, înregistrând o audienţă globală de peste 100 de milioane de telespectatori.

După capitolul "Dallas", actriţa şi-a înfiinţat propria companie de producţie de film, "Victoria Principal Productions", și şi-a lansat propria linie de produse de îngrijire a pielii.
Ea a scris mai multe cărţi despre frumuseţe şi s-a dedicat în timp actelor de caritate, militând şi pentru protecţia mediului înconjurător.
În 2010, Victoria Principal a donat 200.000 de dolari pentru susţinerea operaţiunii de curăţare a poluării din Golful Mexic după explozia devastatoare a platformei petroliere Deepwater Horizon. De asemenea, ea face parte din conducerea unei fundaţii care militează împotriva violenţei domestice.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 August 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Florin pe 26 Aug 2017, 12:14
    Cum arata Victoria Principal

    In ultima Poza parca e Linda Gray

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod