Sue Ellen Linda Gray

Linda Gray, într-un nou serial: Cum arată Sue Ellen la 27 de ani după „Dallas“

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2016
Actriţa în vârstă de 75 de ani, care a devenit celebră în rolul soţiei lui JR din „Dallas“, va juca într-un nou serial.

Au trecut aproape trei decenii de la filmarea ultimului episod al serialului "Dallas", în care a jucat excelent rolul soţiei lui JR, Sue Ellen, dar Linda Gray nu a pus capăt carierei sale. Actriţa în vârstă de 75 de ani va face parte, în această săptămână, din distribuţia unui soap opera difuzat de postul britanic Channel 4 şi intitulat "Hollyoaks".

Linda Gray o va interpreta pe Tabitha Maxwell-Brown, mama personajului Marnie Nightingale (jucat de Lysette Anthony), un rol care i se potriveşte ca o mănuşă celei ce a întruchipat-o cu desăvârşire pe Sue Ellen, relatează Daily Mail.

"Sunt încântată să trec de la unul dintre cele mai populare seriale la altul şi abia aştept să lucrez cu această echipă fantastică.

Fanii Hollywaks vor fi fericiţi când Tabby (n.r. personajul pe care ea îl va juca) va provoca o furtună aşa cum făcea Sue Ellen", a declarat vedeta.

Deşi apariţia ei se va limita la numai o săptămână, producătorii serialului sunt deschişi la o eventuală extindere a colaborării, relatează cotidianul britanic Daily Mail. "Când am discutat cine ar putea s-o interpreteze pe mama lui Marnie lista era foarte scurtă. Lysette Anthony a devenit repede o scorpie, aşa că Linda Gray în rolul mamei Tabithei este alegerea perfectă", a declarat producătorul executiv Bryan Kirkwood.
"Abia aşteptăm să avem o legendă internaţională a televiziunii pe platourile noastre, în Chester, şi să facă parte din familia Hollyoaks", a mai spus el.

Mamă a doi copii, Linda Gray a câștigat numeroase premii pentru interpretarea rolului din "Dallas", care i-a adus consacrarea între anii 1978 și 1991.

La 75 de ani, actrița americană arată mai tânără cu 20 de ani. Întrebată, în 2015, la postul de televiziune ITV, cum reușește să se mențină în formă, Linda a început cu o glumă: "Mi-am făcut un facelift", a spus ea zâmbind.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Forin pe 20 Aug 2016, 22:01
  Despre Linda Gray

  Ce difera de cum era in Dallas, este doar ca are pielea ridata; in rest arata exact ca si in Dallas

  0
  1

 • Mircea pe 20 Aug 2016, 21:29
  pentru baba cloanta

  Baba cloanta, daca te-ar pune sa o speli pe picioare , sunt sigur ca ai face-o cu limba. Femeia are 75 de ani, ma-ta cum va arata la acea varsta? Sau are deja 75 si arata ca o pruna uscata?

  3
  0

 • baba cloanta pe 20 Aug 2016, 18:57
  baba cloanta

  arata tanara si frumoasa ca un mar de toamna cu viermi

  1
  6

 • clujean pe 20 Aug 2016, 17:46
  Apreciata actriță

  Respect, pentru doamna Gray !

  4
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod