"Copie la indigo": Cindy Crawford și fiica ei seamănă ca două picături de apă

Kaia Gerber are 13 ani și moștenește frumusețea mamei sale. Debutul ei în modă este iminent, scrie presa americană.

La aproape două decenii de perioada glorioasă a anilor '90, când se bucura de succes în modelling, Cindy Crawford rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume. Iar fiica ei îi calcă pe urme. La 13 ani, Kaia Gerber moștenește toate calitățile fizice care au făcut-o celebră pe mama sa, remarcă ziarul britanic Daily Mail.

48de ani are Cindy Crawford
Tatăl fetei, Rande Gerber, e tare mândru de fetele lui și chiar a postat recent, pe Instagram, o fotografie în care Kaia seamănă leit cu mama sa când aceasta era adolescentă.
"Duminica în bucătărie. Negrese cu bomboane gumate", a scris el pe rețeaua de socializare.

În imaginea publicată, Kaia e îmbrăcată cu un tricou în dungi subțiri orizontale alb-negre, poartă mănuși de bucătărie și arată fericită spre camera fotot tava cu prăjiturile făcute de ea. Asemănarea ei cu mama sa este frapantă, dând impresia că poza e făcută de Cindy când era elevă.

Cu atuurile moștenite de la mama ei (aceeași structură osoasă a feței, același păr și ochii căprui), fata supermodelului are un viitor asigurat în modelling.
Rămâne de văzut dacă ea va dori să pornească pe același drum.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod