"Copie la indigo": Cindy Crawford și fiica ei seamănă ca două picături de apă

În imaginea postată de tatăl ei se vede cât de mult seamănă Kaia cu mama sa


Cindy Crawford, în vârstă de 48 de ani, va lansa în 2015 o carte în care va împărtăşi secretele carierei sale de succes. Ea a precizat că volumul, care va apărea la editura Rizzoli şi care deocamdată nu are titlu, nu va fi doar o înşiruire de fotografii.

"Nu va fi doar o carte cu poze de pus pe măsuţa din living, deşi conţine şi fotografii. Nu este o biografie, ci un fel de carte-hibrid. Va apărea în toamnă, înainte să împlinesc 50 de ani (pe 20 februarie 2016, n.r.)", a spus fostul top-model american.

Într-un interviu acordat revistei online Violet Grey, Cindy a explicat care este secretul frumuseții ei: "Rezultatele sunt cumulative.

Când începi să ai grijă de pielea ta la 35 de ani, rezultatele nu vor fi diferite, nu vei arăta altfel. La vârsta mea începi să vezi efectele", a spus vedeta.

"Secretul este că nu există niciun secret. Trebuie să faci toate lucrurile pe care le știm bine: să nu fumezi, să dormi destul, să bei multă apă, să găsești ceea ce te face fericită", a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod