"Copie la indigo": Cindy Crawford și fiica ei seamănă ca două picături de apă

Cindy și fiica ei seamănă foarte mult, iar peste câșiva ani, Kaia poate călca pe urmele mamei sale

Mamă a doi copii, vedeta e căsătorită cu omul de afaceri Rande Gerber. Cei doi mai au un fiu, Presley, în vârstă de 15 ani. 

Secretul este că nu există niciun secret. Trebuie să faci toate lucrurile pe care le știm bine: să nu fumezi, să dormi destul, să bei multă apă, să găsești ceea ce te face fericită
Cindy Crawford, care a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega, a lansat în ultimii ani mai multe produse proprii, inclusiv o gamă de produse cosmetice intitulată Meaningful Beauty, notează Mediafax.

Vedeta a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.
Ea a ocupat poziţia a treia în clasamentul "40 Hottest Hotties of the 90s" alcătuit de televiziunea VH1.

Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod