Charlie Shene

Charlie Sheen, cobai pentru un nou tratament împotriva HIV

Charlie Sheen s-a înscris într-un studiu desfășurat de Administrația americană a produselor alimentare și medicamentelor. De două luni, el testează un nou tratament împotriva HIV.
Actorul, care a dezvăluit în noiembrie 2015 că este seropozitiv a precizat că administrarea noului medicament este supervizată de cercetători autorizați de instituția menționată, relatează site-ul 20minutes.ch, citat de Agerpres.

Până în prezent găsește doar lucruri bune în tratament. În loc să ia mai multe pastile pe zi, Charlie Sheen ia una singură pe săptămână. Marele avantaj este, potrivit lui, dispariția efectelor secundare. "Nu mai am nici dureri de cap, nici probleme cu stomacul.
Cred cu adevărat că este viitorul tratament împotriva HIV"
, a declarat starul pentru postul Extra.

În afară de noul medicament, fostul erou din "Doi bărbați și jumătate" și-a schimbat total stilul de viață. "Fac mișcare, țin regim și nu mă mai îmbăt. Pur și simplu m-am trezit într-o zi spunându-mi că merit mai mult", a mărturisit el.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod