Mila Kunis, Ashton Kutcher si fiica lor

Mila Kunis este însărcinată din nou

Mila Kunis şi Ashton Kutcher aşteaptă cel de-al doilea copil, iar vestea a fost deja confirmată.

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Mila Kunis şi Ashton Kutcher, a confirmat zvonurile că actriţa este însărcinată cu cel de-al doilea copil, scrie eonline.com Sunt în culmea fericirii, însă au refuzat să dea detalii legate de stadiul sarcinii.

Cei doi mai au împreună o fetiţă, Wyatt Isabelle, care are deja aproape doi ani.

"Mi-am dat seama că putem să avem un copil în momentul în care noi am fost în stare să renunţăm la egoism. Noi, ca fiinţe umane, suntem construiţi să fim egoişti, aşa că a trebuit să trecem de acest nivel pentru a avea o familie mare şi fericită", declară Mila Kunis.

Mila Kunis şi Ashton Kutcher, colegi în distribuţia serialului "Anii '70/ That '70s Show", au început o relaţie în 2012, la aproape un an după ce actorul s-a despărţit de actriţa Demi Moore, după şapte ani de căsnicie.

Ashton Kutcher si fiica sa

"Cu el, în acest show, am avut primul meu sărut real"
, declara Mila Kunis, citată de presa americană.

Însă relaţia acestora a început mult mai târziu, în 2012, cei doi logodindu-se în februarie 2014.

În octombrie 2014 trecut, Mila Kunis a născut o fetiţă, Wyatt Isabelle, acesta fiind primul copil al cuplului. Iar anul acesta vor întâmpina venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Ashton Kutcher a fost căsătorit cu actrița hollywoodiană Demi Moore din 2005 până în 2013. Iar Mila Kunis a avut o relație din 2002 și până în 2011 cu starul din ”Home Alone”, Macaulay Culkin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod