jennifer gates

Ce a spus fiica lui Bill Gates despre divorțul părinților ei

Jennifer Gates, fiica cea mare a cuplului Bill și Melinda Gates, a scris pe Instagram că familia ei traversează o perioadă dificilă.

Anunțul despărțirii celor doi a venit ca un trăznet pentru mulți oameni care doar au auzit de ei sau care fac afaceri cu ei, însă familia este cea care trece prin cea mai grea perioadă acum.

Fiica cea mare a cuplului, Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani, a avut prima reacție cu privire la separarea părinților săi.

"Bună ziua prieteni, mulţi dintre voi ştiţi acum de separarea părinţilor mei. Este un moment dificil pentru întreaga noastră familie. Încerc încă să învăţ să mă descurc cu emoţiile mele şi să fac acest lucru cât mai bine posibil, la fel ca ceilalţi membri ai familiei în acest moment", a scris Jennifer pe Instagram.

Tânara mai are un frate Rory, în vârstă de 21 de ani, și o soră Phoebe, în vârstă de 18 ani, care nu au avut nicio reacție publică până acum.

Citește și: Fiica lui Bill Gates, despre cum e să fii copilul unui miliardar inteligent: „M-am născut cu un privilegiu uriaș“


De asemenea, Jennifer a spus că nu va mai face niciun comentariu suplimentar legat de acest subiect și le-a mulțumit oamenilor pentru sprijin și pentru mesajele minunate.

Bill și Melinda Gates au anunțat printr-un comunicat de presă comun că divorțează după 27 de ani de căsnicie.

"După ce ne-am gândit mult şi am încercat totul pentru ca relaţia noastră să meargă mai departe, am decis să punem capăt mariajului.

Nu credem că mai putem continua împreună ca un cuplu. În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care funcționează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă", se arată într-un comunicat de presă comun postat de cei doi pe conturile personale de Twitter.

Bill Gates este al 4-lea cel mai bogat om din lume, averea sa fiind estimată la valoarea de 124 miliarde de dolari. Încă nu se conosc detalii despre partajul celor doi.


Foto: Hepta

4 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod