4 moduri prin care să-ți recapeți energia la ora 3 după-amiaza – fără să bei cafea

Poți să îți recapeți energia și fără cafeină. Îți mărturisesc din propria experiență.
Ai trait si tu acest scenariu, macar o data? Vizualizeaza: te trezesti dis-de-dimineata cu energia la maximum, dupa un somn odihnitor. Ai parte de o dimineata extrem de productiva, iei pranzul si esti gata sa incepi a doua parte a zilei, cu toate intentiile bune pentru a finaliza task-urile pe care le mai ai de bifat pe lista ta cu TO DO… pana cand, de nicaieri, in jurul orei 15.00, sau chiar la 15.00 fix (mi se intampla adesea, ca un ceas elevetian), te loveste din plin o stare de moleseala si, odata cu ea, incapacitatea de a mai face ceva eficient.
Deodata ai o stare de somnolenta, energia a disparut si nu stii de unde sa o recuperezi.

Acum, sa fim sincere, tot ce vrei este sa te intinzi pe o canapea confortabila si sa tragi un pui de somn ca atunci cand erai mica.
Daca ai fi stiut atunci cat de mult iti vei dori la un moment dat sa poti avea luxul de a dormi la pranz, nu-i asa?

Pentru ca viata de adult are avantajele ei, dar si preturile pe care ti le cere, nu poti sa inchizi laptopul nici macar pentru o jumatate de ora, asa ca, iti cumperi sau, daca lucrezi de acasa, iti pregatesti o ceasca mare cu cafea. In ultima vreme, eu am ajuns sa beau cafea mai des decat apa. Pur si simplu, din cand in cand ma trezesc in fata aragazului preparandu-mi automat cafeaua mea turceasca la ibric.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod