Cadoul perfect de ziua ei: Kristen Stewart, din nou împreună cu Robert Pattinson

Relaţia lor a fost presărată cu mai multe suişuri şi coborâşuri după episodul de "rătăcire" pe care Kristen Stewart l-a avut cu un regizor căsătorit. Dar Robert Pattinson a dovedit că nu poate trăi fără ea şi că iubirea lui trece peste orice obstacol. De ziua ei, cei doi au petrecut ca doi îndrăgostiţi, semn că acum au depăşit momentele de neîncredere.

Kristen Stewart a împlinit 23 de ani şi şi-a serbat marţi seară ziua de naştere la restaurantul mexican Malo din Loz Feliz, California, alături de iubitul ei, Robert Pattinson, şi un grup de aproximativ 30 de prieteni. Printre invitaţi s-a aflat şi actriţa din "Spring Breakers", Ashley Benson, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Îmbrăcaţi casual, Kristen şi Robert au fost foarte veseli şi tandri toată seara. Kristen a optat pentru o pereche de jeanşi negri mulaţi, o bluză albă şi o jachetă neagră cu glugă, iar în picioare a purtat o pereche de Converşi.

Robert s-a îmbrăcat cu tricoul lui favorit, cu chipul lui Che Guevara, o pereche de jeanşi şi un hanorac negru cu glugă gri.

Înainte de a intra în local,  cei doi au vorbit timp de câteva minute cu un prieten aflat într-o mașină. Actrița a intrat în automobil, căutând ceva, apoi s-a întors lângă Robert și au intrat împreună în restaurant.

După ce au mâncat, o parte din grup, inclusiv Kristen şi Robert, au continuat seara într-un bar din apropiere, No Vacancy. A fost o aniversare reuşită, iar Taylor Compton, care face parte din anturajul actriţei, a scris pe Twitter: "Picioarele mele n-au dansat niciodată atât de mult.

Ei sunt foarte fericiţi :)".



Faptul că cei doi tineri actori s-au simţit atât de bine marţi seară înlătură speculaţiile potrivit cărora ei s-ar fi despărţit din nou când Robert a fost ocupat, timp de nouă săptămâni, cu filmările pentru ultima sa peliculă, "The Rover", turnat în Australia.
De altfel, imediat cum a avut timp, Pattinson a zburat spre Los Angeles pentru a fi împreună cu iubita lui, iar de atunci cuplul e nedespărţit, scrie Daily Mail.



Starurile din seria "Amurg" s-au despărţit vara trecută, după ce Kristen a fost fotografiată în timp ce se îmbrăţişa tandru cu regizorul Rupert Sanders.

După câteva luni, Kristen s-a împăcat cu Robert, însă regizorul filmului "Huntsman" n-a avut aceeaşi şansă, soţia lui, Liberty Ross, cerând divorţul.



Luna aceasta, este rândul lui Kristen Stewart să lipsească de acasă şi rămâne de văzut dacă Robert o va însoţi sau nu. Ea va călători în Argentina, unde va lucra la filmul "Focus", din distribuţia căruia ar fi trebuit să facă parte şi Ben Affleck. Câştigătorul premiului Oscar pentru "Argo" a renunţat însă la acest proiect, din cauza programului foarte încărcat.




Foto: AFP/Mediafax, Daily Mail




12 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod