Blonda de la Blondie, la 71 de ani: „Am aceleaşi temeri ca orice femeie care îmbătrâneşte“

Debbie Harry
În februarie, Debbie Harry a realizat un pictorial în care arăta senzaţional


Artista pregăteşte acum un turneu alături de o altă voce emblematică a anilor '80, Cyndi Lauper, urmând să concerteze în aprilie în mai multe oraşe din Australia şi Noua Zeelandă.

Înainte de începerea turneului, Cyndi a declarat pentru The Music: "Blondie erau adevăraţii deschizători de drumuri în noile tendinţe din new wave şi punk din New York. Ca tânără artistă, am fost influenţată de ei, au avut un mare impact asupra mea."

"Mereu mă gândeam că Debbie era atât de tare.

Ea e eroina mea şi acum. Abia aştept să fac acest turneu în Australia cu ei. Mergem să dăm lovitura!", a adăugat Cyndi Lauper.

Născută în iulie 1945, cântăreața, cantautoarea și actrița americană Deborah Ann Harry a devenit cunoscută ca vocalistă a formației punk rock și new wave Blondie.

Componenţii trupei Blondie au fost pionieri ai punk rock-ului american şi ai scenelor new wave, iar primele două albume ale trupei au conţinut puternice elemente din ambele stiluri.

Deşi a avut succes în Australia şi Marea Britanie, Blondie a fost privită în Statele Unite ca o trupă underground, până la lansarea albumului "Parallel Lines", în 1978, notează Mediafax.
După şase albume de studio, care au inclus stiluri diverse, precum new wave, disco, pop şi raggae, şi peste 60 de milioane de discuri vândute, trupa Blondie s-a destrămat, în 1982.

Grupul s-a reunit în 1997 şi a fost primit cu succes de public, iar în 1999 a ajuns pe primul loc în topurile muzicale britanice, cu hitul "Maria".
În 2006, membrii trupei au fost incluşi în Rock 'n' Roll Hall of Fame.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod