Aterizare forțată: Paula Abdul a căzut de pe scenă în timp ce făcea playback - VIDEO


În anii '80, la începutul erei video, Paula Abdul a găsit momentul oportun pentru a deveni o coregrafă foarte apreciată. Şi-a investit toţi banii într-o casetă demo, iar în 1988 a lansat albumul "Forever Your Girl".
Succesul a venit repede, ea ajungând de patru ori pe primul loc în topurile muzicale, cu sigle-uri precum "Straight Up" şi "Cold Hearted". Abdul a câştigat şi un premiu Grammy pentru cel mai bun videoclip muzical, cu "Opposites Attract".

Cu timpul, cariera sa muzicală a intrat într-un con de umbră.

Paula Abdul a devenit membră a juriului reality show-ului "American Idol".

În 2009, vedeta a acceptat să vorbească despre dependenţa sa de analgezice, care a durat 12 ani. În 1992, Paula Abdul a suferit un accident de maşină, iar un an mai târziu a fost victima unui accident de avion, în urma cărora a suferit 15 intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală. Durerile insuportabile au determinat-o să apeleze în mod constant la calmante.

Paula Abdul a reuşit să-şi învingă dependenţa după ce în 2008 a fost internată într-o clinică de reabilitare.
"Îmi era extrem de frig, apoi transpiram îngrozitor şi îmi era foarte cald, apoi pălăvrăgeam încontinuu, numai să uit de durere. A fost îngrozitor, atroce. Dar, în adâncul sufletului, ştiam că nu îmi place să trăiesc aşa cum o făcusem până atunci", a mărturisit ea.

În 2012, Paula Abdul a plătit daune de 900.000 de dolari unei femei care a căzut şi s-a accidentat pe aleea din faţa reşedinţei sale, în timpul filmărilor pentru reality show-ul "Hey Paula". În documentele depuse în instanţă, în martie 2009, femeia susţinea că a căzut deoarece aleea din faţa reşedinţei artistei "se afla într-o stare periculoasă şi era avariată".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod