Drama unei actrițe: Selma Blair a ajuns în baston la 46 de ani

Actrița a fost văzută folosind un baston pentru a se putea deplasa, înainte de a dezvălui că suferă de o maladie incurabilă, scleroza multiplă în plăci.

La doar 46 de ani, Selma Blair a ajuns să meargă ajutându-se de un baston, iar lucrurile simple pe care toți le facem în doi timpi și trei mișcări, de pildă să ne îmbrăcăm, pentru ea au devenit foarte dificile.

Cu câteva săptămâni înainte de a dezvălui că suferă de scleroză multiplă în plăci, o boală autoimună a sistemului nervos, actrița a fost fotografiată mergând pe o stradă din Beverly Hills, în timp ce se îndrepta spre o clinică medicală. Vedeta părea că are dificultăți în folosirea brațului stâng și a piciorului stâng, folosind bastonul pentru a se sprijini, relatează Daily Mail.

Verdeta din "Legally Blonde" şi "Cruel Intentions" a anunţat sâmbătă pe Instagram că a fost diagnosticată cu această boală în luna august, dar îi resimte simptomele de mai mulți ani.

"Am scleroză multiplă... Am un handicap. Uneori cad. Scap lucruri. Memoria mea este înceţoşată. Iar partea mea stângă cere indicaţii de la un GPS defect. Am SM şi sunt OK", a scris ea într-un mesaj emoționant, publicat sâmbătă pe pagina sa de Instagram.

Actrița care în prezent filmează pentru serialul SF "Another Life", produs de Netflix, și-a exprimat recunoştinţa faţă de costumiera Alissa Swanson, care o ajută se îmbrace.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod