Alexandru Andries - unic si fara concurenta

La conferinta a participat si bunul prieten al lui Alexe, cum ii spun cei apropiati, Aurel Mitran, si am inceput sa stam la povesti. Dupa multumirile de rigoare, Andries a inceput sa ne istoriseasca cum "domnul Mitran l-a luat de mana" acum 10 ani si l-a dus la proaspat-infiintata casa de discuri A&A Records ("daca aveti cumva poze cu mine si domnul Mitran de manuta, de acolo sunt...", s-a "justificat" artistul), a facut referiri la starea actuala a presei din Romania care are prea multe "coperti cu femei in chiloti", la Beatles, formatia lui de suflet, Nora Jones, John McLaughlin, trupa Byron, Ada Milea si...
puteam sa stam la povesti inca vreo saptamana si tot nu epuizam subiectele.

"Am primit prin email niste intrebari de la o revista. Intrebari destul de neinteresante, de tipul 'ce temperament ai?', 'unde te-ai nascut?', 'ce ai lua pe o insula'... Am dat niste raspunsuri, zic eu, simpatice, insa cei de la revista n-au fost multumiti, au crezut ca probabil n-am avut timp de ei. Prin urmare, au gasit ei o solutie extraordinar de buna: si-au dat ei singuri raspunsurile, dupa care mi le-au trimis sa ma intrebe daca totu-i in regula.
Am avut parte si de o intrebare fulger, prin email, va dati seama...", ne povestea Andries. Si tare as fi vrut sa stiu care este acea revista...

Artistul este foarte multumit de materialul care a iesit pentru ca este facut "in primul rand, impreuna cu niste prieteni... Probabil ca ar iesi bine si daca s-ar lucra cu niste profesionisti, dar parerea mea este ca nu, nu are cum sa iasa la fel de bine!" A vorbit si despre trupa "tanara, cu mari ambitii muzicale" Byron, care au scos si un DVD si cu care va avea un concert la Palatul Copiilor pe 10 octombrie 2008, incepand cu ora 20.00 si despre aniversarea de 10 ani a Teatrului Act, unde va avea un concert pe 19 octombrie 2008.
Ne-a mai anuntat ca va avea un concert in decembrie in Bucuresti, dar data nu a fost inca stabilita din "lipsa de sala".

Despre spectacolul "Acustic la ACT", artistul spune: "Cantecele alese pentru acest DVD aveau nevoie de o acustica si de o atmosfera speciala, iar Teatrul ACT ne venea, din acest punct de vedere, ca o manusa - domnul Marcel Iures a fost de acord cu ideea, toti cei de acolo ne-au ajutat din tot sufletul si cred ca a iesit o treaba foarte buna. Domnul Victor Panfilov, care este responsabil cu sunetul la toata editia - si la CD-uri si la DVD-uri, cand a fost gata 'Acustic la ACT' a spus: 'uite, eu asa ceva nu am vazut sa fi facut cineva nicaieri, in Romania nici vorba - asta-i adevaratul Unplugged'".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod