Un nou expansion pack pentru World of Warcraft

Facebook Twitter Comenteaza
Un nou expansion pack pentru World of Warcraft

Saptamana aceasta reteaua de magazine Diverta a lansat World of Warcraft Wrath of the Lich King, noul expansion pack al celui mai de succes MMORPG din lume, World of Warcraft, produs de Blizzard Entertainment. World of Warcraft are in acest moment peste 11 milioane de jucatori in intreaga lume.

World of Warcraft Wrath of the Lich King va fi lansat oficial in Romania in magazinul Diverta Magheru in noaptea de 12 - 13 noiembrie 2008, la ora 00:00. Precomanda nu contine jocul propriu-zis, are un pret de doar 39,9 lei si va fi disponibila in magazine pana pe data de 11 noiembrie 2008 la ora 22:00.
Aceasta le permite celor care o achizitioneaza sa cumpere la lansare WoW Wrath of the Lich King la pretul de 100 de lei daca prezinta cutia precomenzii si dovada fiscala a achizitiei precomenzii. Precomanda garanteaza faptul ca pretul nu va fluctua in functie de cursul de schimb valutar si disponibilitate de stoc pentru client in primele sapte zile de la lansarea jocului propriu-zis.

Precomanda WoW WotLK le mai permite cumparatorilor sa participe la un concurs al carui mare premiu este varianta de colectie World of Warcraft Wrath of the Lich King, precum si un an de abonament gratuit World of Warcraft.
Premiile sunt oferite de catre Best Distribution, distribuitorul oficial World of Warcraft in Romania.

In plus, fiecare cumparator al precomenzii World of Warcraft Wrath of the Lich King primeste automat o reducere de 10 lei la  achizitionarea unui World of Warcraft 60-Day Pre-Paid Game Card din reteaua Diverta. (reducere valabila pana pe 29 decembrie 2008).

Varianta finala se va lansa oficial in Diverta Magheru in noaptea de 12 - 13 noiembrie 2008, la ora 00:00.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod