Alanis Morissette transforma neimplinirile sentimentale in succes

Un nou turneu mondial


Marea revenire are loc in mai 2008, cand lanseaza albumul "Flavors of Entanglement", inspirat din despartirea de fostul ei logodnic, actorul Ryan Reynolds. Dupa incheierea legaturii lor, Alanis s-a inchis in studio si a scris 12 cantece inspirate din relatia lor. Noul album urmareste cinci stagii ale durerii prin care a trecut in lunile de dupa despartire.

Cei doi au fost impreuna timp de patru ani si planuiau sa se casatoreasca. Dupa un an de la despartirea de Alanis, Ryan era deja logodit cu actrita Scarlett Johannsson.

Single-ul "Underneath", de pe noul album, este inspirat din aforismul lui Gandhi: "Trebuie sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume", in timp ce "Versions of Violence" reprezinta o analiza a comportamentului uman.

Muzica si actoria merg mana in mana pentru cantareata de origine canadiana, ea aparand in trei episoade si in serialul "Pe muchie de cutit", interpretand rolul unei lesbiene.

Mai nou, Alanis Morissette lucreaza la prima sa carte, care are in prim-plan problemele femeilor: sexualitate, frumusete, relatii si munca. Sursa de inspiratie o reprezinta povestile impartasite de prietenele sale. Cunoscute sunt si implicatiile in organizatii non-profit care se ocupa cu problemele de mediu.

Desi nu crede in conceptul conventional al casatoriei, planurile de viitor ale lui Morissette includ intemeierea unei familii, inainte de a implini 40 de ani, precum si varianta unei adoptii. Artista este implicata intr-o relatie cu un avocat, dar a refuzat sa apara in public cu acesta sau sa ofere mai multe detalii.  

Turneul mondial pe care l-a inceput pe 31 mai 2008 a demarat in Europa si va fi urmat de unul in America de Nord, in toamna acestui an.

Ce nu stiai despre Alanis Morissette...


  • Are un frate geaman, Wade, si un frate mai mare, Chad.
  • Intre 14 si 18 ani a suferit de anorexie si bulimie pe fond nervos.
  • In timpul liber isi scrie memoriile.
  • La sase ani a inceput sa ia lectii de pian.
  • Mama sa este din Ungaria, iar tatal, jumatate francez, jumatate canadian.
  • Pe 1 aprilie 2007, a lansat un cover al piesei "My Humps" a celor de la The Black Eyed Peas, al carei videoclip a avut aproape 5 milioane de vizitatori pe YouTube in mai putin de jumatate de luna.
  • Are cetatenie americana si canadiana.
  • In copilarie, a vorbit limba germana, dar a uitat-o intre timp.
  • Este nascuta in aceeasi zi cu fotomodelul Heidi Klum si cu actrita Teri Polo.
  • Vorbeste fluent franceza.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod