De la ce nu se pot abtine fetele?

Poate ar fi fost mai usor de raspuns la intrebarea "De la ce se pot abtine fetele?"; in felul acesta as fi avut mai putine de enumerat, dar totusi... Pana la urma, placerea este esentiala...
Poate ar fi fost mai usor de raspuns la intrebarea "De la ce se pot abtine fetele?"; in felul acesta as fi avut mai putine de enumerat, dar totusi... Pana la urma, placerea este esentiala si ne face mai fericite, cel putin pentru moment.

Dar cand ai "placeri" care iti calca pe nervi iubitul... ce e de facut? Cum reusesti sa nu renunti la micile placeri ale vietii si sa il impaci si pe cel de langa tine?

  • Shopping-ul este "un pacat capital", in conceptia iubitul tau, dar e placerea ta suprema! Ai sta si 5 ore intr-un magazin, chiar daca, in ultimul minut, te hotarasti ca, de fapt, nu vrei nimic. Ai colinda, fara intrerupere, toate magazinele de haine, fie ca sunt reduceri sau nu, doar asa... "sa testezi piata" si sa iti faci o idee despre ce se mai poarta.

De preferat ar fi sa iti lasi iubitul acasa, sa se uite la fotbal, iar tu sa iesi cu o prietena si sa colindati magazinele toata ziua.

  • Cand e sa iesiti la o intalnire cu prietenii, tu esti mereu motivul pentru care intarziati.
    De ce? Pentru ca te imbraci si te machiezi in ultimul moment si iti place sa te admiri indelung in oglinda. Iti pui rochia roz, dar iti dai seama ca ti-ar sta mai bine in blugii evazati, iar bluza rosie e mai in trend decat cea bleu. Chiar atunci ai chef sa incerci noi combinatii vestimentare, iar daca esti sub "presiunea" timpului, gandesti mai limpede! Cand esti si tu gata de intalnire, realizezi ca iubitul tau a adormit in fata televizorului.

Poate ca ar fi mai bine, pentru tine, ca aceste intalniri sa fie anuntate din timp, cu o zi inainte, ar fi ideal, sa ai timp sa te pregatesti...

  • Ai si tu o placere, mai "baietoasa", ce-i drept: esti pasionata de jocurile pe computer. Poate fi putin bizar, dar nu ireal. Se intampla de multe ori sa iscati o cearta pentru locul de la calculator! Nu ar fi mai bine sa ganditi constructiv si sa rezolvati totul... printr-un mic pariu? Cine spala primul vasele sau cine da cu aspiratorul in sufragerie, primeste o jumatate de ora de joc (bonus) pe calculator.

  • Iti place sa mergi, sambata seara, in cluburi cu fetele.
    Doar voi fetele, fara baieti, si asta il scoate din minti pe iubitul tau. Nu vede cu ochi buni aceste iesiri cu prietenele tale. In opinia lui, astfel de petreceri se lasa, de obicei, cu baute si poate cu mici "escapade", mai ales ca prietenele tale nu au iubiti.

Trebuie sa ii castigi increderea partenerului tau si sa il faci sa inteleaga ca fiecare dintre voi are cercul sau de prieteni, iar faptul ca mergi cu amicele tale intr-un club nu poate afecta in mod negativ relatia voastra.

  • Ai sta la barfa cu prietenele tale ore in sir! Stiu eu o vorba: orice femeie informata e ma puternica, iar cu cat stii mai multe, cu atat esti mai puterinica, logic! La telefon, pe messenger, la o cafea, oriunde, iar cu cat barfa e mai fierbinte, cu atat mai mult e tratata cu interes si disecata in mii de bucati.

Nu uita, insa, ca orice trebuie sa aiba si o masura. Nu trebuie sa iti neglijezi iubitul. Poti lua mici pauze la job sau sa iti rezervi cateva ore intr-o zi pe saptamana pentru a vorbi cu prietenele si a afla noutatile.

  • Tie iti place Iron Maiden, lui ii place mai mult Rihanna.
    Ti-ai luat bilet pentru concertul rockerilor din Bucuresti, din luna august, si, ca sa fii in forma, repeti mereu piesele lor. Iubitul tau incearca sa te acopere cu ultimul hit al Rihanniei... ce-i drept ar iesi un featuring interesant, dar nu pentru urechile tuturor. Trebuie sa inveti sa respecti si gusturile lui muzicale, si asta pentru ca acestea "nu se discuta", cum zicea dictonul latin.

  • Esti genul de persoana careia ii place sa detina controlul intr-o relatie, sa fii cea care are mereu dreptate, chiar daca nu ai argumente plauzibile, pur si simplu, vrei sa fii "mereu deasupra". O relatie de dragoste nu e o lupta intre cine are dreptate si cine nu, intre cine este deasupra si cine nu; o relatie se traduce si prin intelegere si acceptare a defectelor.

  • Adori sa primesti cadouri, mici atentii, chiar daca nu este o zi speciala. Iti place sa fii surprinsa mereu cu daruri: un buchet de flori, o cutie de bomboane, ultimul model de poseta de la un designer celebru, un parfum, o rochie superba...
    nimicuri de acest fel.

Nu tot timpul se intampla sa fiti pe aceeasi lungime de unda, pentru ca nimic nu poate fi mereu perfect. Important este sa ii dai de inteles ca iti face placere sa primesti mici "atentii" sau chiar sa ii spui despre aceste marunte placeri ale tale. Poate a fost prea ocupat la birou si a uitat sau poate nu si-a dat seama ca iti doresti acea cutie de bomboane. Sau poate este ingrijorat de sanatatea ta si de aceea nu a dorit sa iti ofere un astfel de dar. Si oricum... ingrasa!
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • printesita pe 23 Iun 2008, 13:58
    doamneee ce fel d fete sunteti

    deci chiar vreau sa spun ca este fff adevarat ceea ce se spune in acest articol... dar frate voi cred ca u faceti ca noi sunteti din alte sfere...doamneee

    0
    0

  • das pe 19 Iun 2008, 15:46
    niet

    ce porcarie cu piesele! nu prea cred ca o tipa care asculta iron maiden o sa isi culeaga un baiat care sa linga afisele cu rihanna! cred ca articolul este pentru troglodite! nici eu nu ma numar si ma intreb daca autoarea face parte din categoria expusa(!) sau e misogina si nu face decat sa ridiculizeze! zau! articol de carton. exagerat si prost plasat!

    0
    0

  • Oana pe 19 Iun 2008, 13:16
    se potriveste doar fitzoaselor

    In nici un caz unei femei normale...

    0
    0

  • angi pe 19 Iun 2008, 08:26
    nu mi se potriveste

    Sa inteleg ca nu sunt femeie daca nimic din toate astea nu ma caracterizeaza? Sau ca suntem un cuplu atipic? Nu stau la barfa ore in sir, doar minute, ptr ca ma plictisesc (si daca barfesc o fac mai des cu el decat cu prietena cea mai buna); nu imi permit luxul de a avea ca hobby cumparaturile; detest florile, blanurile si bijuteriile din aur, prefer cadouri rare, cu ocazii bine intemeiate (zi de nastere, de nume, etc, in niciun caz de aniversarea a "n" ani impreuna, niciunul din noi nu suportam Sf. Valentin, etc ) si folositoare; nu suport cluburile si muzica din ele, intotdeauna iesim amandoi impreuna ptr ca avem prieteni si pasiuni comune; si asa consideram ca ar trebui sa fie orice cuplu adevarat. Iar curatenia si cumparaturile le facem impreuna.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod