Adevărul fără Photoshop: Cum arată Britney Spears într-o poză neprelucrată

Poza publicată pe Instagram de artista americană nu seamănă cu "originalul"


Cunoscută mai ales pentru o serie de scandaluri şi eşecuri, legate de consum de droguri, alcool, depresie, sarcină şi divorţ, Britney Spears părea să fi ajuns cât de jos se putea în 2007, înaintea unei reveniri nesperate. De această dată însă, sarcina este cu atât mai grea cu cât poziţia sa în topurile muzicale este foarte fragilă, în ciuda unei colaborări memorabile alături de cei doi fii ai săi pe coloana sonoră a filmului de desene animate "Ştrumpfii 2" şi a unei comunitaţi de fani mereu fideli.

475de mii de dolari câştigă artista americană pentru un show în Las Vegas
Cântăreaţa a fost căsătorită de două ori.
Prima dată, ea s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie Jason Alexander, la Las Vegas, în ianuarie 2004, însă căsătoria lor a fost anulată după doar 55 de ore.

Apoi, artista s-a căsătorit în 2004 cu Kevin Federline, membrul al trupei sale de dansatori, de care a divorţat însă în 2007. Din această căsnicie, artista are doi fii - Sean Preston, în vârstă de opt ani, şi Jayden James, în vârstă de şapte ani.

Britney Spears a fost apoi logodită cu Jason Trawick, de care s-a despărţit însă în februarie 2013.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 30 Oct 2014, 08:22
    in sfarsit !

    Ma bucur f mult ca ,in sfarsit, a reusit sa 'se puna din nou pe picioare'. A durat ceva,toata betia succesului venit la o varsta f frageda,fara control din partea cuiva...Are calitati indiscutabile,a facut showri memorabile,chiar daca nu are o mare voce ca Dion sau Aguillera.Si arata,in sfarsit,decent,si cand e la cumparaturi,nu mai e sleampata,nemachiata si cu pete pe haine..Bine ca a scapat de barbatii pagubosi din viata ei

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod