HempSex – prima gama romaneasca de produse de igiena intima naturale

Pentru mine, sexul este ceva natural. Să vorbesc despre sex este, de asemenea, natural. Și să mă exprim prin intermediul sexului este ceva ce Natura m-a inzestrat sa fac. Nu la fel de Natural au fost câteva din produsele de igienă intimă pe care le-am încercat în trecut. Prin urmare, m-am hotărât să îmi creez propriul produs. HempSex reprezintă ideea mea de a păstra sexul Natural.

Pentru mine, sexul este ceva natural. Să vorbesc despre sex este, de asemenea, natural. Și să mă exprim prin intermediul sexului este ceva ce Natura m-a inzestrat sa fac. Nu la fel de Natural au fost câteva din produsele de igienă intimă pe care le-am încercat în trecut. Prin urmare, m-am hotărât să îmi creez propriul produs. HempSex reprezintă ideea mea de a păstra sexul Natural.” Anca Pop – Fondator & Proprietar HempSex

HempSex este o gamă de produse de igienă intimă naturale, fără conservanți, bazate pe ulei de cânepă și pe extract din semințe de cânepă, menite să hidrateze cele mai sensibile zone ale pielii, oferind, în același timp, o experiență sexuală care te poartă pe culmi mai înalte ale plăcerii.  Produsele sunt ambalate în sticluțe elegante de culoare violet și cutii negre individuale atractive, care adaugă o notă de mister senzual și de rafinament întregii experiențe HempSex.


HempSex: aduce Omega 3 în dormitor

HempSex aduce beneficiile deosebite pentru sănătate ale omega 3 şi uleiului de cânepă direct în dormitor. Sexul nu a fost niciodată atât de sănătos. Sexul nu a fost niciodată atât de NATURAL. Sexul nu a fost niciodată atât de intens.  Îngrijirea intimă nu a fost niciodată atât de naturală.  Bucuraţi-vă de beneficiile extraordinare ale plantei de cânepă în dormitorul dumneavoastră. 


Ulei lubrifiant HempSex cu Omega 3-6

Pentru adaptarea la cele mai intime și individuale nevoi, cei de la HempSex au creat un ulei lubrifiant fără conservanți, 100% natural, conceput special pentru sexul fără prezervative, respectiv uleiul lubrifiant HempSex, un ulei lubrifiant atât de dens și de bogat în acizii grași omega 3 și omega 6 încât nu vă va oferi numai cea mai intensă senzație de lubrifiere bogată și prelungită naturală, ci vă va și hidrata și reîntineri pielea cu ajutorul agenților esențiali.

Aroma ușoară și plăcută de nuci și portocală roșie a uleiului, dă tonul pentru o experiență cu adevărat apetisantă.

Compoziție – Ulei din semințe de floarea soarelui, capril/capric/trigliceride, ulei din semințe de cânepă, ulei vegetal hidrogenat, lecitină, glicol capril, propandiol, gliceril caprilat ,ulei volatil obținut din coajă de portocală, extract din frunze de salvie (Salvia Triloba), extract din frunze de salvie (Salvia Officinalis), D-Limonene, Linalool. Formulă originală: fără conservanți, 100% natural; aromă ușoară și placută de nuci și portocală roșie;  vâscozitate ridicată și bogat în acizi grași omega 3 și 6; densitatea formulei asigură confortul perfect;  uleiul conține un procentaj ridicat de lecitină pentru naturalețea și prelungirea lubrifierii;  non-adeziv, non-iritant.  Mod de utilizare: Lubrifiant personal pentru contact sexual. Nu este compatibil cu prezervativele. Se aplică o cantitate mică pe pielea din zonele intime pentru un plus de lubrifiere. Clătiți cu gelul intim HempSex înainte și după utilizare. 


Gel lubrifiant HempSex bogat in aminoacizi

Gelul lubrifiant fără conservanți, 100% natural, bogat în aminoacizi, oferă lubrifiere prelungită datorită conținutului ridicat de glicerină, care asigură hidratarea și lubrifierea pielii pe termen lung. Gelul lubrifiant HempSex este 100% compatibil cu prezervativele, conține pantenol care calmează iritațiile de piele și acid lactic care este un component natural al zonei intime feminine.  Pentru a elimina orice disconfort și pentru a intensifica plăcerea, am luat măsuri suplimentare pentru a ne asigura că gelul nostru este non-adeziv și non-iritant, iar pentru a vă crește apetitul sexual, am adăugat aroma noastră specifică și parfumul de portocală roșie delicios de proaspătă și naturală.
Compoziție: Glicerină, apă, propanediol, extract din semințe de cânepă, pantenol, gumă Xantan, ulei volatil obținut din coajă de portocală, acid lactic, D-Limonene, Linalool. Formulă originală: fără conservanți, 100% natural; aromă de portocală roșie;  conținutul ridicat de glicerină asigură hidratarea și lubrifierea pielii pe termen lung;  Pantenolul – protejează și calmează pielea în timpul și după contactul sexual;  Acidul lactic – un component natural al zonei intime feminine;  Extractul din semințe de cânepă reprezintă o sursă importantă de aminoacizi;  non-adeziv, non-iritant.  Mod de utilizare: Lubrifiant personal pentru contact sexual. Compatibil cu prezervativele. Se aplică o cantitate mică pe pielea din zonele intime pentru un plus de lubrifiere. Clătiți cu gelul intim HempSex înainte și după utilizare.


Cremă intimă HempSex cu Omega 3-6

Crema intimă HempSex, fără conservanți, 100% natural, bogată în ulei de cânepă hidratează cele mai sensibile zone ale pielii dvs. prin intermediul raportului perfect dintre acizii grași Omega 3 și Omega 6. Crema noastră este concepută special pentru a calma zonele intime externe ale pielii, după contactul sexual. Sistemul său de emulsie imită învelișul natural protector al pielii umane, previne și reduce iritațiile de piele în mod semnificativ. Îmbunătățită cu un parfum foarte ușor de lavandă, lasă o senzație de hidratare și prospețime pe piele.

Compoziție - Apă, ulei din semințe de cânepă, glicerină, pantenol, citrat stearat de glicerină, alcool cetearil, caprilat de gliceril, unt de shea, alcool cetil, acid 4-metoxibenzoic, glicol de caprilil, propanediol, caprilat de gliceril, stearat de gliceril, ulei esențial de lavandă, gumă Xantan, lecitină, acid lactic, extract din frunze de salvie (Salvia Triloba), extract din frunze de salvie (Salvia Officinalis), ulei din semințe de floarea soarelui, cumarină, D-Limonen, Linalool.

Formulă originală : fără conservanți, 100% natural;  parfum ușor și proaspăt de lavandă; cremă intimă care calmează părțile intime externe după contactul sexual, hidratând, în același timp, pielea cu ajutorul acizilor grași necesari Omega 3 și 6;  Sistem de emulsie – imită învelișul natural protector al pielii umane; Pantenol – calmează în mod semnificativ orice iritații de piele. Mod de utilizare:  Aplicați din abundență pe cele mai sensibile și intime zone ale pielii.  Clătiți cu gelul intim HempSex înainte și după utilizare.


Gel intim HempSex cu Omega 3-6

Gelul intim HempSex fără conservanți, 100% natural, bogat în ulei de cânepă este un săpun de curățare blândă conceput pentru curățarea perfectă a celor mai intime zone ale pielii dvs. și pentru pregătirea acesteia pentru aplicarea lubrifianților și a cremei intime HempSex. Conținutul bogat în acizii grași Omega 3 și Omega 6 lasă o senzație de hidratare și prospețime pe piele, protejând-o de senzația de uscare excesivă, în timp ce parfumul ușor de lavandă lasă un miros de curățenie și prospețime pe piele.

Compoziție - Apă, tartrat cocoglucosid de sodiu, cocamidopropil betaină, disodiu cocoil glutamat, glicerină, gumă Xantan, glicol de caprilil, propanediol, caprilat de gliceril, ulei din semințe de cânepă, pantenol, acid citric, ulei esențial de lavandă, linalool. Formulă originală: fără conservanți, 100% natural; parfum ușor și proaspăt de lavandă; conținut bogat în acizi grași omega 3 și 6; gel de clătire foarte blând care curăță pielea înainte și/sau după aplicarea cremei intime din semințe de cânepă și/sau a lubrifianților sub formă de ulei sau gel; garantează o clătire blândă și o senzație perfectă de curățenie fără uscare excesivă. Mod de utilizare: Turnați o cantitate mică în palmă și clătiți ușor cele mai intime și sensibile zone ale pielii dvs.

cu apă. Utilizați înainte/după aplicarea uleiului lubrifiant HempSex, gelului lubrifiant HempSex și a cremei intime HempSex.


Prezervative HempSex

Prezervativele HempSex sunt prezervative Premium, extra fine, extra mătăsoase, în culoarea pielii, realizate din latex natural cu vârf colector şi acoperire extra lubrifiantă, care vă asigură alunecare naturală şi sensibilitate sporită pe durata actului sexual. Prezervativele HempSex sunt testate dermatologic şi s-a dovedit că sunt foarte bine tolerate de zonele cutanate intime atât ale bărbaţilor, cât şi ale femeilor.

Procesul nostru special de fabricaţie asigură prezervativelor HempSex mirosul foarte plăcut, proaspăt, neasemănător cauciucului. Toate prezervativele HempSex sunt produse exclusiv în Germania, din cele mai bune materii prime cunoscute, conducând la crearea unui prezervativ de calitate Premium adecvat pentru plăcerea şi sănătatea dumneavoastră. Prezervativele HempSex  sunt 100% fabricate în Germania,  testate dermatologic, toleranţă ridicată a pielii, senzaţie deosebită delicată,  roz deschis de culoarea pielii, parfum proaspăt foarte plăcut (neasemănător cauciucului),  lărgime sigură şi confortabilă de 53 mm.

Gama de produse HempSex a fost prezentata in exclusivitate, weekendul trecut, in cadrul targului BEAUTY FORUM MÜNCHEN 2014. Produsele se pot achizitiona de pe www.HempSex.com incepand cu 05 noiembrie 2014.

Să sărbătorim sexul natural și sănătos, așa cum a fost menit de la Natură!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod