Adevărul fără Photoshop: Cum arată Britney Spears într-o poză neprelucrată

Britney Spears, aşa cum arată ea în realitate

Vedeta s-a întors miercuri la Las Vegas, unde vineri şi sâmbătă are programate recitaluri de Halloween, informează Daily Mail. Vedeta îşi continuă contractul pe doi ani pe care îl onorează în oraşul american, iar succesul înregistrat i-a adus o creştere a câştigului, de la 310.000 de dolari la 475.000 de dolari pentru fiecare recital. În plus, i-au fost oferite încă 44 de concerte.

66,5de milioane de dolari va încasa Britney Spears pentru show-urile din Las Vegas
Potrivit tabloidului online american TMZ, Britney Spears va avea în total 140 de show-uri în Las Vegas, în urma cărora va câştiga 66,5 milioane de dolari.

În septembrie, artista americană a spus, într-un interviu acordat tabloidului german Bild, că se vede încă zece ani în prim-planul scenei muzicale internaţionale, iar decizia de a se retrage nu ţine decât de sine însăşi.
Spears a afirmat că îşi doreşte să facă în continuare publicul să se bucure de muzica ei, cum s-a întâmplat cu albumul "Baby One More Time" din 1999. "Îmi mai dau zece ani!", a spus artista, care nu pare să îşi facă griji privind viitorul apropiat, în condiţiile în care cel mai recent album lansat, "Britney Jean", a fost mai degrabă un eşec, semn clar al declinului.

Ultimele luni au fost foarte dificile pentru artista americană care s-a despărţit de iubitul său, David Lucado, iar glumele pe seama ei, cauzate de publicarea pe internet a unei înregistrări a vocii sale fără prelucrare au confirmat zvonurile privind mediocritatea calităţilor sale vocale, notează agenţia Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 30 Oct 2014, 08:22
    in sfarsit !

    Ma bucur f mult ca ,in sfarsit, a reusit sa 'se puna din nou pe picioare'. A durat ceva,toata betia succesului venit la o varsta f frageda,fara control din partea cuiva...Are calitati indiscutabile,a facut showri memorabile,chiar daca nu are o mare voce ca Dion sau Aguillera.Si arata,in sfarsit,decent,si cand e la cumparaturi,nu mai e sleampata,nemachiata si cu pete pe haine..Bine ca a scapat de barbatii pagubosi din viata ei

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod