4 stiluri celebre de machiaj: Gwyneth Paltrow, aşa cum n-ai mai văzut-o

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iulie 2014
Actriţa în vârstă de 41 de ani s-a transformat în Madonna, Audrey Hepburn, Brigitte Bardot şi Farrah Fawcett, într-un pictorial care rememorează frumuseţea emblematică a unor staruri.

Gwyneth Paltrow demonstrează că nu degeaba a fost desemnată, anul trecut, de revista People, cea mai frumoasă femeie din lume. Ea a renunțat la stilul său neutru, echilibrat, de machiaj, iar rezultatele sunt uimitoare.

Am ales-o pe Gwyneth Paltrow și am folosit machiajul pentru a o transforma într-una dintre eroinele eleganței din decenii diferiteCaroline Barnes, make-up artist
Max Factor, gigantul din industria cosmeticelor al cărui imagine este Gwyneth, i-a propus un pictorial interesant, în care ea să recreeze câteva dintre cele mai influente look-uri din istoria frumuseții feminine.
Cu ajutorul tehnicilor de machiaj și beneficiind de priceperea directorului de design creativ Pat McGrath, unul dintre cei mai căutați make-up artiști din showbiz-ul internațional, Gwyneth Paltrow a evocat stilul inconfundabil al unor staruri din anii '60, '70, '80 și '90.

A rezultat o ședință foto superbă, care celebrează cei 100 de ani în care Max Factor a definit eleganța feminină. Fiecare dintre cele patru look-uri adoptate de Gwyn reprezintă o îmbinare a liniilor impuse de starurile care au marcat deceniile trecute cu elementele moderne.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod