10 cupluri de vedete care preferă să-și țină relația departe de lumina reflectoarelor

Este evident că postările vedetelor din viața privată sunt la mare căutare. Numai că nu toate doresc să facă public acest aspect al vieții lor!

 

Se pare că fanii lor adoră să le privească cum își etalează poveștile de iubire și nu e deloc surprinzător, deoarece oamenii sunt din naștere fascinați de secretele altor oameni.

 

Poate te interesează și: Jennifer Aniston a vorbit despre infertilitate pentru prima oară: „Nu trebuie să mă mai gândesc la asta, s-a terminat.”

Cu toate acestea, există unele celebrități care au decis să-ți țină relațiile departe de ochii publicului.

Unele chiar au făcut eforturi mari pentru a păstra acel aspect al vieții lor privat.

 

Iată în galeria de mai jos 10 cupluri de vedete care preferă să-și țină relația departe de lumina reflectoarelor:

Foto: hepta
Sursă: brightside

1 din 11

Dakota Johnson și Chris Martin

Chris Martin și Dakota Johnson au început să se întâlnească în 2017, la câțiva ani după ce liderul Coldplay s-a despărțit de fosta sa soție Gwyneth Paltrow.

Ei au păstrat totul secret, iar relația lor pare să meargă bine. Perechea este adesea văzută mergând la întâlniri confortabile și vacanțe de familie cu copiii lui Martin și Paltrow. Și se pare că au și binecuvântarea tatălui lui Johnson.

De asemenea, au fost văzuți participând la petrecerea aniversară a prietenei lor Barbra Streisand.

Și, uneori, ei ne oferă o imagine despre povestea lor de iubire, ca atunci când Martin i-a dedicat public o melodie iubitei sale spunând: "Aceasta este despre universul meu și el este aici".
17 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod