Victoria Beckham, pe locul întâi în topul investitorilor din Marea Britanie

Soţia lui David Beckham se pricepe de minune la afaceri


Victoria Beckham, a cărei avere este evaluată la 266 de milioane de euro, a devenit "o antreprenoare extrem de talentată în domeniul modei", potrivit revistei Management Today.

38de milioane de euro este profitul înregistrat în 2013 de brandul Victoria Beckham
"(Victoria Beckham, n.r.) are o afacere bună, ceva talent de desingner şi câteva cunoştinţe de business. Este destul de des criticată pentru că este o celebritate implicată în modă, dar nu cred că este corect.
A construit ceva puternic pe baza celebrităţii sale şi acesta este un lucru foarte important. Merită să fie apreciată"
, a declarat Andrew Saunders, redactor-şef adjunct al revistei Management Today.

După lansarea în 2008 a brandului propriu de modă, Victoria Beckham a primit distincţia "Brandul de Modă al Anului" ("Designer Brand of the Year", în original), în cadrul galei British Fashion Awards în 2011. Recent, vedeta şi-a deschis primul magazin în cartierul londonez de lux Mayfair, relatează Mediafax.


Foto: Hepta

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 28 Oct 2014, 07:41
    exemplu

    EA este,ar trebui sa fie,un exemplu pt tinere ! E o femeie serioasa,puternica,si-a vazut de treaba ei,de familie. Deci se poate,si fara scandaluri,fara balacareli in studiouri,fara selfiuri prin ziare si facebook... Nu e o mare frumusete dar arata mereu impecabil,e si o sotie si mama de nota 10.Tot respectul !

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod