O adevărată doamnă: La 69 de ani, Helen Mirren are căutare în industria cosmetică

Actrița premiată cu Oscar a devenit imaginea grupului L'Oreal și se alătură unui grup de vedete mai tinere care au contract cu gigantul francez: Eva Longoria (39 de ani), Jennifer Lopez (45) și Andie MacDowell (56).

Actrița britanică este cea mai bună dovadă că vârsta nu afectează frumusețea. Helen Mirren este în continuare un etalon în materie de eleganță, iar contractul pe care ea l-a semnat recent cu L'Oreal demonstrează că și o femeie de aproape 70 de ani poate avea glamour.

Mă machiez în fiecare zi. E foarte adevărat, cu cât înaintezi în vârstă, cu atât trebuie să porţi mai puţin machiajHelen Mirren
Mirren a devenit imaginea grupului francez, alăturându-se astfel unor vedete mai tinere, precum cântăreața pop Cheryl Fernandez-Versini (31 de ani), modelul Lara Stone (30 de ani) și actrița Blake Lively (27 de ani).

Acesta este primul contract pe care Helen Mirren l-a semnat cu o companie de produse cosmetice.
Actrița vedeta britanică spune că a luat această decizie pentru a le încuraja pe femeile din lumea întreagă să "îşi exploateze la maximum" aspectul natural.

"Nu sunt o frumuseţe răpitoare, niciodată nu am fost, dar am avut întotdeauna un aspect OK şi intenţionez să mi-l păstrez. Întotdeauna mi-a plăcut brandul L'Oreal Paris şi sper că decizia mea le va inspira pe celelalte femei din lume, să le dea o mai mare încredere în ele însele şi să îşi exploateze la maximum aspectul natural.

Fiecare dintre noi merită acest lucru!", a declarat câștigătoarea premiului Oscar.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod