Dr. Ovidiu Penes: “Romania, tara inexistenta pe harta domeniului Age Management in lume, are sanse de intinerire”

Vedetele de la Hollywood sau managerii din marile companii ale lumii au gasit secretul pentru a-si putea mentine carierele pe culmile succesului: age management-ul. Dr. Ovidiu Penes, specialist in Age Management, medic primar si doctor in stiinte medicale, s-a intalnit cu cei mai importanti medici specializati in Age Management din lume la Londra, la una dintre cele mai relevante conferinte anti-aging din lume.
Fiind considerat un specialist de marca in lumea medicala anti-aging pe plan international, medicul roman a fost invitat de organizatorii straini sa sustina o conferinta in care sa vorbeasca despre tratamentele de intinerire la nivelul intregului organism, nu doar la suprafata pielii si despre mecanismele proprii de detoxifiere celulară.

“Am avut placerea să primesc multe întrebări de la specialiști anti-aging, atât din Europa cât și din Asia. Foarte mulți au fotografiat slide-urile pe care le prezentam”, a povestit Dr.
Ovidiu Penes. Noutatile stiintifice in materie de intinerire medicala, secretele populatiilor foarte longevive, cum ar fi o regiune din Japonia cu persoane care ajung si la 150 de ani de viata, stresul oxidativ, reechilibrarea neuromediatorilor sau a sistemului hormonal, toate au fost dezbatute de specialistii prezenti la Londra.

In Romania, domeniul Age Management este unul nou, insa dr. Ovidiu Penes spera ca romanii sa ajunga in viitorul apropiat sa arate chiar mai tineri decat varsta din buletin: “Desigur că românii au început să se preocupe în ultimii ani de bunul lor cel mai de preț care nu e reprezentat de mașini, poșete sau haine de brand, ci de sănătatea și tinerețea lor.
Pentru că americanii au cea mai vastă experiență, au luat această bogăție informațională și au adus-o în aria de acces a românilor, a acelor români care vor să își ia soarta în mâini și beneficind de cele mai noi cuceriri ale științei medicale moderne să nu aștepte resemnați bătrânețea, boala și moartea, ci să își optimizeze viața. Asta îi va face pe români mai frumoși mai sănătoși, mai tineri”
, a declarat Dr. Ovidiu Penes care si-a propus sa dezvolte domeniul Age Management in Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod