Teo recunoaște că și-a făcut operații estetice: "După ce am dat peste 35 de kilograme jos, arătam rău"

Vedeta revine la Kanal D cu un nou sezon al emisiunii "TEO Show" și le-a pregătit o mare surpriză telespectatorilor. Ea și-a făcut câteva intervenţii minore la nivelul feței şi va apărea pe micul ecran fără urmele lăsate de slăbitul excesiv.

"Am slăbit foarte mult anul acesta şi trebuia să fac ceva! În primul rând, este o chestiune de respect, atât faţă de mine, cât şi faţă de publicul meu. Înainte chiar mă gândeam că după 45 de ani, e musai să trec pe la doctorul estetician. Nu am trecut după 45, am făcut-o după 46 de ani, pentru că nu se mai putea. Concret, după ce am dat peste 35 de kilograme jos, arătam rău şi m-am gândit că nu e normal să mă prezint aşa la televizor!", a declarat Teo Trandafir pentru site-ul wowbiz.ro.

"E prima dată în viaţa mea când îmi fac o operaţie estetică.

Iniţial, mă gândeam ce o să scrie presa, dar am stat un pic, am reflectat şi am ajuns la concluzia că este mai bine să spun adevărul. Apoi, ce să zică ziarele, căci nu am făcut nimic rău, nu am omorît pe nimeni, nu am jignit pe nimeni, nu am deranjat pe nimeni, dar nici nu puteam să apar aşa în faţa telespectatorilor! A trebuit să îmi consult medicul, să facem cât de puţin se poate, pentru că am o vârstă şi atunci când lucrezi la televizor, este cazul să te îngrijeşti un pic.
Aşa că m-am lăsat pe mâna doctorului Gad Renert şi mi-am făcut o intervenţie cu botox la nivelul feței, în partea superioară, în apropierea ochilor, pentru estomparea ridurilor şi a pielii care se lăsase un pic, iar la Maria Păuna mi-am făcut un contur la ochi! În rest, sunt eu, naturală"
, a spus Teo.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • madalina pe 3 Oct 2014, 12:55
    ceai

    si eu as avea nevoie de o operatie estetica. am slabit 30 kilograme cu ceaiul canadian si mi s a lasat pielea. cand eram grasa aveam gusha si acum am ramas doar cu pielea. acceasi problema o am si la burta si la maini. trebuie sa mi ascund mereu zonele astea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod