Tatăl lui Teo atacă iar: "Mi-e jenă de jena ei!"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2012
Ion Uţă a declarat la Kanal D că nu i-a plăcut nunta fiicei lui. Medicul a mărturisit că nu a îndrăznit să meargă la petrecere de teamă că Teo îl va goni.

Ion Uţă a declarat la Kanal D că nu i-a plăcut nunta fiicei lui. Medicul a mărturisit că nu a îndrăznit să meargă la petrecere de teamă că Teo îl va goni.

Tatăl lui Teo a avut câteva lucruri de comentat despre petrecere. El a declarat că nu a fost prea încântat de cum s-au desfăşurat lucrurile şi a spus că nu a fost ca meniul să includă inimă de căprioară: "Dacă m-aş fi dus la nuntă  cu siguranţă m-ar fi dat afară.

Nu-mi mai e frică. Mai mult mi-e de jenă de jena ei. Mai mult de frica ei decât de-a mea. Sunt nebuni că au mâncat inimile la căprioare."


"Sunt damnat! Fata mea rămâne tot ce am avut pe lume şi o voi iubi cu sau fără voia ei, sau aprobarea ei.
Fata mea s-a dovedit făţarnică. Una e când spune: eşti soarele meu. Teo, urmăreşte-mă puţin. Am pus punct cu tine: nu mai faci parte din familia mea. Nu mi-a plăcut că sunt damnat, misogin şi prieten cu Alzheimer.
A fost un fast contrastând cu tot ce ştiu eu. Nu am suferinţe. Fiecare doctor are cimitirul lui. Prea multe dovezi într-o singură zi"
, a mai spus tatăl vedetei la Kanal D.


În emisiunea Acces Direct de la Antena1, Ion Uţă a explicat încă o dată de ce a lipsit de la nunta fiicei sale: "Există două motive pentru care nu m-am dus la nuntă.
Nu am fost chemat. Teo s-a supărat că am dat din casă. Am fost acuzat de ea că am trădat secrete de familie. Ea este o fată superbă, deasupra tuturor. Am avut numai cuvinte de laudă pentru ea. Nu am dezvăluit nici un secret asa cum mă acuză ea."

 

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ANONIM pe 6 Iun 2012, 14:38
  nunta lui teo

  hai sa fim seriosi,dar cred ca......... si el are ceva probleme............

  2
  0

 • mariea pe 6 Iun 2012, 14:08
  oribil !

  nu ma asteptam ca Teo sa procedeze asa cu tatal sau !!!!!!!!!!! asa o doamna de tv , s-a descalificat in fata oamenilor ce secrete! ce e prima sau ultima oara.

  2
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod