Casnica de la MasterChef: "Am cei mai mulți fani!"

În fiecare emisiune MasterChef, Andreea Moldovan iese în evidentă: se ceartă cu ceilalţi concurenţi sau plânge. Cu această atitudine, soţia lui DJ Optick a stârnit polemici atât în cadrul show-ului, cât şi printre fanii emisiunii.
În fiecare emisiune MasterChef, Andreea Moldovan iese în evidență: fie se ceartă cu ceilalţi concurenţi, fie plânge. Cu această atitudine, soţia lui DJ Optick a stârnit polemici atât în cadrul show-ului, cât şi printre fanii emisiunii.

Chair dacă nu este apreciată de toată lumea casnica Andreea Moldovan se bucură pentru că este în centrul atentiei.

"Părerile sunt împărţite, am cei mai mulţi fani pe Facebook dintre toţi concurenţii «MasterChef» şi primesc extrem de multe mesaje de susţinere.
Americanii au o vorbă - «cei care te urăsc îţi vor promova eşecul, dar îţi vor şopti succesul». Cei de acasă au luat totul foarte personal şi au uitat că este, până la urmă, vorba de un show tv. M-am înscris la acest show culinar cu dorinţa de a-mi demonstra că pot să gătesc în afara zonei mele de confort şi să-mi testez limitele. Nu mă aşteptam la atât de multă atenţie din partea presei şi nici nu îmi doream. Dacă voiam asta, nu aşteptam să vină «MasterChef» în România"
, a declarat Andreea Moldovan pentru cotidianul Evenimentul zilei.

Participarea la acest concurs i-a adus Andreei numeroase oferte de joburi: "Ofertele au apărut, chiar mai repede decât mă aşteptam, şi asta m-a bucurat enorm.
În domeniu îmi doresc să muncesc de foarte mult timp, însă am ales să mă ocup de creşterea şi educarea fetiţei mele până acum, fără să apelez la bone"
.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2012
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • RAMONA pe 7 Iun 2012, 19:54
    cine o crede?

    ce are????cei mai multi fani???IN CE DOMENIU???ca in masterchef nici intrun caz!!!i-au murit laudatorii si trebuia sa zica si ea ceva sa nu pice de proasta....eu sincer daca as intalni-o pe strada as hulio si daca ar trece pe langa mine ,as scuipa-o in ochi,atat imi e de draga barfitoarea asta invidioasa,are CEL MAI INFECT CARACTER vazut la vreun concurs tv,pacat ca exista si asa ceva.sper din tot sufletul sa nu mai am ocazia sa o vad vreodata sau sa mai aud de ea.sa ramana in lumea ei,o necunoscuta,ca sa nu mai deranjeze pe nimeni!!!!!!!!!!!!!!!sper sa aiba cosmaruri cu cei pe care i-a batjocorit si mai ales cu Petru,caruia ii doresc tot binele din lume!felicitari pt caracterul lui si pt educatia primita!cu oameni ca el va merge tara asta pe un drum mai lin!

    1
    0

  • Simona pe 7 Iun 2012, 13:49
    Lipsa de caracter

    Din pacate, caractere ca cel al Andreei exista la tot pasul. In preajma lor, trebuie sa fii cu ochii in patru, altfel, te trezesti cu stiletul infipt in coaste. Persoane care nu stiu sa piarda cu eleganta, care au o parere despre ei, mult deformata fata de realitate. Probabil, acesti oameni au fani, asemanatori, care se-ncadreaza in acelasi tipar. Mi-a placu comentariul lui Mihai, a descris foarte bine prezenta lor in emisiune, numindu-i culoare a rautatilor.

    1
    1

  • Claudia pe 7 Iun 2012, 11:18
    ....

    Dupa ce k ii barfea pe toti pl spate,si pe Izaura kt a vorbit-o pe urma bazaia k a iesit....Asemenea taranca si escroaca si cum mai vrea ea k are foarte multe "calitati" nu am mai vazut...de nervi,knd o auzeam k vb nu imi mai venea s m uit la emisiune....kt m-am bucurat knd a dat-o afara...si godeanu este la fel k ea....doi ipocriti,falsi...

    8
    0

  • Claudia pe 7 Iun 2012, 11:12
    Insuportabila

    Nu stiu cn ar putea s o suporte pe prefacuta asta.....este o falsa,o ipocrita,are doua fete....c bn imi pare k a castigat Petru :)))) Doamne.....ati vazut-o c fata a pus knd a auzit k a castigat el?=)))) Mai are tupeu s si spuna k "cei care te urăsc îţi vor promova eşecul, dar îţi vor şopti succesul"....knd ea spunea k nu il suporta pe Petru,k il uraste...uuuuuuu nu stiu cum de au suportat-o chefii,chiar nu stiu....este o guraliva...

    5
    1

  • nicco14 pe 7 Iun 2012, 09:49
    E desgustatoare !

    Cu IQ-ul si cu caracterul ei poate ar castiga ceva intr-un concurs ce promoveaza kitsch-ul si legile mahalalei. Probabil ca OTV-ul o va lua in colimator. Sper ca nici o televiziune care se respecta sa nu o invite, pentru ca daca se intampla asta, pe mine m-au pierdut de client.

    5
    1

  • Daniela pe 7 Iun 2012, 09:28
    dezagreabila

    din pacate nu este doar falsa ,asta este ea , asta este caracterul ei....sunt multi ca ea in ziua de azi.Nu si-a dorit decat sa apara la televizor,sa devina o "vedeta" ca multe altele si ca sa nu apara doar in sutien si chilotei ca sa se faca remarcata s-a inscris la MasterChef.Fani cred ca are doar in visele ei......Nu conteaza sotia cui esti conteaza cine esti tu si ceea ce poti face tu....Ea,Isaura si Godeanu au fost cei mai falsi concurenti ,lipsiti de caracter,plini de invidie si fara bun simt.......Pacat ca la un concurs asa de bun am fost nevoiti sa vedem astfel de persoane....

    11
    0

  • LittleMissSunshine pe 7 Iun 2012, 08:25
    pf

    Ai cei mai multi anti-fani,mironosito!!!!!!!!

    15
    0

  • Mihai pe 7 Iun 2012, 04:37
    TU doar TU !!

    Esti de admirat cum te plangi ca lumea este rea - cu tine- , dar nu-ti vezi, sau nu vrei, rautatile. Incearca sa inveti sa ramai om. O competitie o poti castiga iesind cu capul sus, dar cu gura mai mica. Dar fara tine si Godeanu disparea culoarea rautatilor , oamenilor gelosi, plini de ei, si fara scrupule. Mergi cat mai repede la Petru sau un apel, si felicital. Chiar tu ai recunoscut- fata de tine - ca este bun.

    10
    0

  • MIKI pe 7 Iun 2012, 02:41
    rea si falsa

    Sincer???? Nu stiu cine ar putea sa fie fanul tau. Eu cred ca nu te place nimeni. Si asta pentru ca tu nu stii sa respecti pe nimeni. Si in seara aceasta ne-ai dovedit acest lucru. Esti foarte REA si foarte FALSA. Sper sa nu mai avem neplacerea sa mai apari pe la televizor.

    11
    0

  • cristian pe 7 Iun 2012, 02:32
    se da prea mare

    o fi ea destul sau cum zicea ea,ca este sexy, dar in bucatarie partea de a fi frumoasa nu prea are farmec aici sti sa faci mincare sau ,nu , asta este intrebarea. Deci sa se mai gindesca cind zimbeste atita la juriu ca nu-si are farmecul de loc, oricum BRAVO ,ei si celorlanti colegii din MASTERCHEF

    6
    1

  • robyedy pe 6 Iun 2012, 15:05
    Falsa

    Hmmmm, nu prea stiu cine ar fi fanul ei

    14
    0

  • Lore pe 5 Iun 2012, 23:15
    omfg

    poate sa fie si femeia lui Obama..tot o falsa si o ipocrita ramane...ar trebui sa se uite putin la ea ...nu zik nu arata rau ca infatisare deloc..dar se bazeaza prea mult pe asta...sa dat singura de gol k a venit doar pt bani si ma bucura faptul asta k si-a dat arama pe fata...genu de femeie care pe fata ti-e prietena pe la spate te barfeste ...nici dak ar fi ea Lady Di..asa se credea de vai Doamne......

    14
    0

  • Laledagda pe 5 Iun 2012, 22:59
    mie una sincer nu-mi place deloc fiinta asta

    nu stiu daca e regizat showul asta ....insa daca nu e,si chiar asta e caracterul ei care il arata in emisiune sincer nu-mi place deloc cum zice si Lore,e prefacuta si chiar daca ar sti sa gateasca cel mai bine din intreg concursul...tot nu mi-ar fi placut.E o matzaita si jumatate !! e femeia lui dj optik¿¿

    16
    0

  • Lore pe 5 Iun 2012, 22:25
    dak ea zice

    cea mai falsa femeie...doar zambetul de ea...k altfel nu ar fi ajuns pana aici...de gatit ..a fost si nu prea laudata....falsa falsa falsa....

    15
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod