Sexy, talentată și singură: Casnica de la "MasterChef" divorțează!

Nicoleta Matea a decis să se despartă de soţul său, după un mariaj de doar un an. Ea a anunțat vestea pe pagina sa de Facebook.

Ea s-a despărțit de soţul ei, Ştefan Petre, din cauza unor divergenţe recente. Cei doi erau căsătoriţi din 2013.

"Eu şi soţul meu am decis să divorţăm. Distanţa se pare că şi-a spus cuvântul, iar între noi au intervenit destule divergente în timp. Nu aş fi dorit să fac publică această problemă, dar m-am simţit datoare cu o explicaţie faţă de prietenii care şi-au dat seama de tristeţea mea"
, a scris Nicoleta.



"Sper să îmi fiţi alături în continuare, aşa cum şi eu voi fi alături de voi! Vă mulţumesc", a adăugat casnica de la "MasterChef".

Este posibil ca sursa neînțelegerilor dintre cei doi să fi fost spiritul mai libertin al Nicoletei și dorința ei de a se consacra în showbiz.

De la apariția din cadrul show-ului de gătit transmis de Pro TV, ea s-a remarcat prin mai multe fotografii incendiare, printre care și un pictorial realizat de Playboy.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Aprilie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • LOL pe 30 Apr 2014, 10:44
    PANARAME

    ce ma enerveaza panaramele astea...nu serios,prin ce este talentata pitipoanca asta?! nu canta,nu este actrita,nu danseaza...nu face nimic si totusi la televizor ele sunt vedete. rusine celor care sustin asa personalitati fara valoare.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod