Rihanna a pozat topless pentru Vogue

Vedeta a realizat un pictorial topless, publicat în numărul aniversar pe luna mai al revistei Vogue Brazilia, disponibil cu două versiuni de copertă pe care apare cântăreaţa originară din Barbados.

Mai multe instantanee din timpul şedinţei foto au fost publicate de Rihanna pe contul ei de Instagram, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Şedinţa foto a avut loc pe plaja Ilha Grande, din Rio de Janeiro, pentru un număr special al revistei, ajunsă la cea de-a 39-a ediţie, care a apărut cu două versiuni de copertă.



Pentru prima versiune de copertă, Rihanna apare într-o rochie decoltată de un verde metalic, iar în cea de-a doua versiune, cântăreaţa pozează topless, cu capul uşor aplecat din profil.



De asemenea, artista R&B, în vârstă de 26 de ani, a postat versiunile de copertă pe platformele Twitter şi Instagram, cu mesajul: "Sunt «litera G» din Vogue! E prea târziu acum?", făcând aluzie la faptul că, în prima variantă a revistei, capul său acoperă litera "G" din titlul Vogue.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod