Șerban Ionescu a fost dus la spital mai mult mort decât viu

Actorul a fost adus miercuri de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, din cauza unor probleme respiratorii.

Starea lui Şerban Ionescu s-a înrăutăţit în ultima perioadă. Actorul a fost dus la Floreasca de asistenta lui, care le-a prezentat medicilor un document prin care le cere să nu divulge informaţii despre pacientul lor.

Surse medicale citate de cancan.ro au dezvăluit că Şerban Ionescu a fost internat din cauza unor probleme respiratorii. El a fost intubat şi se află în stare gravă. "A fost adus mai mult mort decât viu!", au spus cadrele medicale citate.

Şerban Ionescu a fost internat ultima dată la spitalul Elias, în urmă cu două luni, unde a continuat tratamentul pentru afecţiunea neurologică de care suferă. Actorul a rămas internat până în urmă cu o lună şi i s-a administrat un tratament pentru boala cu care a fost diagnosticat într-o clinică din Germania, scleroză laterală amiotrofică.

La jumătatea lunii august, Şerban Ionescu, diagnosticat în urmă cu aproape un an cu borelioză, a revenit în ţară de la clinica din Germania în care a fost îngrijit şi unde a fost diagnosticat cu scleroză amiotrofică.

Citiți și:

Actorul Șerban Ionescu a murit

Șerban Ionescu: „La înmormântare vreau să țină discurs doar Radu Beligan“ 

Reacția Magdei Catone în momentul în care a aflat că Șerban Ionescu a murit  

 

Foto: Mediafax

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod