Roxana Sârbu, disperată după ce a pierdut procesul pentru custodia fetiței

Fosta componentă a trupei Trident a pierdut procesul în care făcuse cu recurs, prin care cerea ca fiica sa, Oana, în vârstă de cinci ani, să locuiască la ea. În ultimele opt luni, fata a stat la tatăl ei, omul de afaceri Marcel Sârbu.

Cântăreaţa a sperat că la ultima înfăţișare din proces, desfășurată pe 10 martie, magistrații îi vor acorda custodia copilului. Instanța a decis însă ca fetiţa să rămână în continuare în grija tatălui, iar Roxana să-i plătească pensie alimentară.

Dărâmată de vestea pe care a primit-o, Roxana nu a închis un ochi toată noaptea, iar la primele ore ale dimineţii a postat un mesaj ciudat pe contul ei de Facebook. Cuvintele ei i-au neliniștit pe apropiaţii vedetei, relatează Click!.

"Vă rog, dacă-mi vedeţi îngeraşul vreodată spuneți-i că mami o iubeşte! Enorm!", a scris ea în dreptul unei fotografii cu Oana.

Verdicutul magistraţilor a dărâmat-o pe artistă, iar apropiaţii acesteia se tem ca ca ea să nu facă un gest necugetat, mai ales că fostul soț nu-i permite să-și vadă fiica.

La 5 septembrie, când a fost ziua Oanei, Roxana a văzut-o în treacăt, întrucât Marcel nu i-a dat voie să ia parte la petrecerea fetiței, scrie ziarul citat.  



"Custodia este în continuare comună. Le-au luat săptămâni întregi magistraţilor ca să ajungă la concluzia că recursul formulat de mine este nefondat şi nu am niciun motiv să-mi iau fetiţa acasă. Nu înţeleg decizia lor. Vor să mă vadă în pământ! Pot să-mi întreţin singură copilul, nu sunt o femeie care l-a lăsat şi a plecat.

Oana a fost crescută de mine, eu o cunosc cel mai bine", a declarat Roxana pentru Click!.

"Nu am vrut să îngrijorez pe nimeni cu mesajul meu. Sunt oameni care îmi scriu pe Facebook că o văd pe Oana cu tatăl ei în diferite locuri, şi acelor oameni m-am adresat să-i transmită că o iubesc, atunci când o văd. Nu vreau ca Oana să creadă că am părăsit-o. Sunt un om cu capul pe umeri, nu aş face vreun gest necugetat. Voi deschide un alt proces, pentru că vreau să se stabilească un program de vizită", a mai spus Roxana Sârbu.  

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod