Radu Vâlcan face kangoo jumps - FOTO

Actorul s-a apucat de kangoo jumps, sport pe care îl practică şi iubita lui, Adela Popescu.

Radu a fost surprins de intensitatea acestui sport. "Cine a zis că bărbaţii nu ştiu să ţopăie? Cine a zis că băieţii nu poa' să ţopăie?! Uite că se poate şi e foarte mişto!!! Recunosc, am şi o instructoare pe măsură, Diana Ştirbu", a scris el pe Facebook. "Determinarea şi plăcerea Adelei de a practica această formă de mişcare, pasiunea cu care îmi vorbea mereu de kangoo jumps, curiozitatea, toate acestea m-au convins să încerc kangoo jumps", a declarat actorul pentru Click!.



Radu mărturiseşte că este mai greu decât şi-a imaginat, dar merge cu prietenii, în gaşcă, la ore şi în acest fel se dublează distracţia, scrie ziarul citat.

"Cred că este cea mai bună mişcare aerobică pe care am practicat-o până acum. Pentru mine, scopul principal este menţinerea unui tonus cât mai bun. Pentru cei care vor să ardă cât mai multe calorii este mişcarea ideală, de asemenea. Îmi place să fac cât mai mult sport, fie că e vorba de jogging, kangoo, fotbal sau că dau o fugă până la sală... importantă este mişcarea", a mai spus Radu Vălcan.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod