Oana Zăvoranu ar putea sta 7 ani la închisoare pentru șantaj!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Mai 2014
Dacă acuzaţiile se dovedesc reale, vedeta ar putea sta până la 7 ani după gratii.
Articolul 194 din Codul Penal prevede clar pedeapsa pentru șantaj: "Constrângerea unei persoane, prin violenţă sau ameninţare, să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, dacă fapta este comisă spre a dobândi în mod injust un folos, pentru sine sau pentru altul, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani".

Pentru circumstanțe agravante, care par să corespundă cu situația Oanei, pedeapsa crește: "Când constrângerea constă în ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată, pentru soţul acesteia sau pentru o rudă apropiată, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani", se precizează în articolul 194 din Codul Penal.

Oana Zăvoranu a fost reținută, joi, de poliţiştii bucureşteni, după ce a luat 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi şantajat, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Potrivit surselor citate, Zăvoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului care i-a făcut o operaţie la sâni, pe motiv că este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale.

Oana Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi.
Ea l-ar fi şantajat pe medic că dă în vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia în dosarul operaţiilor estetice de la Spitalul de Arşi.

Oana Zăvoranu a fost ridicată de Poliţie la scurt timp după ce a primit banii de la doctor și audiată la Poliţia Sectorului 3.

Medicul estetician pe care l-ar fi şantajat Oana Zăvoranu este Marek Vâlcu, activ la o clinică privată din centrul Capitalei, au declarat, pentru Mediafax, surse din Poliţie.

Zăvoranu i-ar fi trimis lui Vâlcu mai multe sms-uri, în care i-ar fi reproşat că rezultatele operaţiei la sâni făcută de acesta nu o mulţumesc şi i-au creat "mai multe probleme".

Medicul a depus plângere la Poliţie, unde a arătat mesajele primite de la Zăvoranu.
În urma plângerii, poliţiştii bucureşteni au prins-o în flagrant pe Zăvoranu după ce doctorul i-a dat acesteia 10.000 de euro.

După ce Zăvoranu a primit banii, anchetatorii au aşteptat-o să se urce într-un autoturism şi să plece, împreună cu o prietenă.
Ulterior, ea a fost oprită în trafic, iar anchetatorii au găsit banii asupra ei.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod